Perreira: Sahada cesur ve kişilikli bir takım görmek istiyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yarın oynanacak Shakhtar Donetsk maçı öncesinde Ukrayna'da bir basın toplantısı düzenledi. Pereira, 'Ben yarın sahada cesur ve kişilikli bir takım görmek istiyorum' dedi.

Yayınlanma: 04.08.2015 - 20:17
Abone Ol google-news

Pereira, yarın Robin van Persie'nin ilk 11'de oynayıp oynamayacağı konusundaki bir soruya ise "Yarını beklemek zorundasınız" şeklinde yanıtladı.

İşte basın toplantısından satır başları;

"BU MAÇ PEREIRA-LUCESCU MAÇI DEĞİL"

(Lucescu'nun oğlunun çalıştırdığı takımla da karşılaştığı hatırlatması yapılması üzerine) Lucescu ailesi zorlu bir aile... Futbol adına ilginç bir durum oldu ancak bir kez daha tekrarlamak istiyorum, bu karşılaşma Pereira-Lucescu karşılaşması değil; Fenerbahçe-Shakhtar karşılaşması.

SHAKHTARLI OYUNCU FRED'İN DOPİNGLİ ÇIKMASI

Ben teknik direktörüm, ben antrenmanı bilirim, ben maçı bilirim. Ben Fred konusunu bilmem. Ben değilim bu konuyla ilgili kişi. Ben sahadaki maça odaklanırım, rakibimize odaklanırım. Biz 4 haftadır beraber çalışıyoruz ve bir projemiz var. Rakibimiz ise 13 yıldır aynı hocayla, belirli bir iskeletle oynuyor. Artık birbirilerini ezberlemişler. Zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Ama biz de zorlu bir rakibiz. Biz kendimize inanıyoruz, kalitemize güveniyoruz. Yarın göreceğiz kim turu geçecek...

VAN PERSIE YARIN İLK 11'DE OLACAK MI?

Yarın görürüz... Kadroyu mu istiyorsunuz... Yazın kalede... (Gülüşmeler) Kimlerin oynayacağını görmek için yarını bekleyeceğiz.

"BEN BÖYLE MAÇLAR İÇİN YAŞIYORUM"

(Ukraynalı bir basın mensubunun 'Bugün neşelisiniz, espri yapıyorsunuz yarın elenirseniz ne olacak?' sorusuna cevaben) Hayatı devam ettirmek için mutlu olmak zorundayız. Mutlu olmak için sebeplerim var. Yarın bizi büyük bir maç bekliyor. Ben böyle ortamları çok severim. Bunun için yaşıyorum zaten. Bizi önemli bir maç bekliyor, bu maç için bütün hafta çalıştım ve mutlu olmak için sebeplerim var. Yarın maç sonunda gerçekleşeceğini bildiğim tek bir şey var, buna eminim; çalışmaya devam edeceğiz. Hayat sonuçlardan ibaret değildir. Ben yarın sadece cesaretli, kişilikli ve cesur bir takım görmek istiyorum. Yarın maç bittiğinde kendime olan güvenimi ve takıma olan inancımı sürdüreceğim.

CANER: BURAYA KAZANMAK İÇİN GELDİK

Buraya kazanmak için geldik. Ama rakibimize saygı duyuyoruz. Bizim camianın isteği şampiyonlar ligi'ne devam etmek. İnşallah gruplara kalacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. İlk maçta da Shaktar’ın kanatlarda etkili olduğunu biliyorduk. Bu maçta da hocamız bizi çok iyi hazırladı. 5 tane olumlu özellikleri varsa bunu bire indirmek istiyoruz. Bende hücuma çıkan bir oyuncuyum Srna'da. Bizi kontrol ettiler ilk maçta. Ama bunlar takılmaya gerek yok.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler