Rus basını hakem katliamını görmedi: CSKA Avrupa'nın en büyüğü!

CSKA Moskova'nın THY Euroleague finalinde Fenerbahçe'yi 101-96 mağlup ederek şampiyon olması Rus basınında geniş yer buldu. Ruslar, CSKA'nın performansını överken maçta yaşanan hakem katliamı ile ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

Yayınlanma: 16.05.2016 - 10:38
Abone Ol google-news

THY Euroleague final karşılaşmasında CSKA Moskova, Fenerbahçe'yi 101-96 mağlup ederek Avrupa'nın en iyisi oldu. Sarı-Lacivertlilerin büyük bir başarıya imza atarak Avrupa ikincisi olduğu maç, Rus basınında geniş yer buldu.

Rus haber ajansı Ria Novosti: "CSKA'lı basketbolcular Fenerbahçe'yi yenerek Avrupa'nın lideri oldular"

CSKA Moskova Euroleague final maçında Fenerbahçe'yi yenerek basketbol tarihinde üçüncü kez birinci oldu. Daha önce CSKA 2006 ve 2008 yıllarında Avrupa birincisi olmuştu.

Itar Tass: "Berlin'deki final son zamanların en iyisi"

Rusya Devlet Başkanlığı İdaresi Başkanı, VTB Birleşik Basketbol Ligi Onursal Başkanı Sergey İvanov, Berlin'de düzenlenen ve CSKA Moskova'nın zaferiyle sonuçlanan Avrupa ligi final maçının son zamanların en iyisi olduğunu bildirdi.
Ivanov, "Burada ne söyleyebiliriz ki. CSKA macera yaşatmasa olmaz. Fakat bu son zamanların en iyi final maçıydı. Ben çok memnunum" diye konuştu.

Aziz Yıldırım'ı çıldırttılar... Taraftarın üzerine yürüdü!

Interfax: "CSKA Moskova, Avrupa'nın kazananı oldu"

CSKA Moskova, Euroleague 2015-2016 sezonunun Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleşen son karşılaşmasında Fenerbahçe'yi yenerek Avrupa'nın en iyisi unvanını kazandı. Dimitris Itudis önderliğindeki takım Fenerbahçe'yi 101-96'lık (22-20, 28-10, 19-23, 14-30, 18-13) skorla mağlup etti.

R-Sport: "Lanet kalktı:

CSKA Moskova son karşılaşmada Fenerbahçe'yi mağlup etti"
15 Mayıs'ta Berlin'de düzenlenen Euroleague final karşılaşmasında CSKA Moskova Fenerbahçe'yi 101-96'lık skorla yenerek Avrupa ligi basketbol tarihinde üçüncü kez lider oldu.

Hakeme yenildiler... Gönüllerin şampiyonu Fenerbahçe

Izvestiya: "CSKA Avrupa ligini kazandı"

CSKA Moskova, Euroleague 2015-2016 sezonunun son karşılaşmasında Fenerbahçe'nin direncini kırarak Avrupa'nın en iyi takımı olmaya hak kazandılar.
Avrupa basketbol dünyasının en beklenen maçında 2015-2016 sezonunun en iyi iki takımı CSKA Moskova ve Fenerbahçe, tüm tarihin en heyecanlı final karşılaşmasını sergiledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler