Şenol Güneş isyan etti: PAF takımla çıkacağım

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tatil edien Mersin İdmanyurdu maçının ardından TFF'yi eleştirdi.

Yayınlanma: 17.01.2016 - 20:50
Abone Ol google-news

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tatil edien Mersin İdmanyurdu maçının ardından TFF'yi eleştirdi.

Güneş'in yaptığı açıklamalar şöyle:

“Futbol hep sizin düşündüğünüz gibi gelişmiyor. Hayat da böyle bir şey. Eksik kadroyla buraya geldi Mersin. Sahada futbol oynamak gerekiyor. Bu düzgün futbol da güzel zeminden geçiyor. 5 dakika zaman kaybettik. Gol atıp kazanabilirdik ama bu futbol adına gelenlere yazık olurdu. Gönül isterdi ki hiç buraya gelmeseydik. Şimdi maç tartihini bekleyeceğiz. Elbette ki bu karardan etkileneceğiz ama umarım bu karardan az bir zarardan çıkarız.”

“Türkiye’de hava durumu tahminleri doğru çıkıyor. 6’da oynasaydık maçı belki bitirirdik. Bırakın yarın maçı oynanmasını belki tesislere bile gidemeyeceğiz. Çarşamba günü de maç var. Onunla ilgili de bir talebimiz oldu. PAF takımıyla gitmeyi düşünüyorum. Uçakların gitmediği, havanın kötü olduğu Karabük deplasmanına gideceğiz. Bütün meseleyi dikkatle aşmak zorundaydık. Tek yapacağüımız şey çarşamba kupa ve hafta sonu Trabzonspor maçını oynamak..”

“Oynamayan oyuncuyu bırakırsınız, oynayan oyuncuyu değil. Dünyada da her şey böyledir. Oynayan oyuncuların yerine adam almak rekabeti artırır. Atletico Madrid Arda’yı niye verdiği Barcelona’ya? Onu verdi ekomonik olarak yeni oyuncular yaptı; ama doğru zamanda yaptı bunu. Pedro gitti, Alex var şimdi. Direkt oyuncu almak o kadar kolay değil, büyük oyuncu almak kulüpleri batırabilir.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler