Soldado eşyalarını topladı

Ayrılık sinyali veren İspanyol golcünün adı Getafe takımıyla anılıyor.

Yayınlanma: 30.05.2019 - 07:00
Soldado eşyalarını topladı
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin golcüsü Roberto Soldado’dan ayrılık sinyali geldi. Golcü futbolcu topladığı eşyalarını ve kolilerini Instagram hesabından paylaştı. Sözleşmesi sona eren Soldado'nun ismi Getafe ile anılıyor. Soldado bu sezon 25 maçta 7 gol, 5 asistlik performans sergilemişti.
Ali Koç: Çok acı bir gün
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Ersun Yanal ve İdari Menajer Volkan Ballı, hayatını kaybeden eski başkan Metin Aşık’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunun Başkan Koç, “Fenerbahçe camiasının başı sağ olsun. 1989-1993 yılları arasında başkanlığımızı yapan, 103 gollük rekor sezonda futbol şube sorumlusu olan, camiamızın büyüğü Sayın Metin Aşık’ı kaybetmiş bulunuyoruz. Öncelikle ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Bu sıkıntılı günlerde kuvvet dilemek istiyorum. Allah’ın takdiri demekten başka yapacak bir şey yok. Çok beklenmedik bir şekilde gelişmiş. Detay vermek istemiyorum. Ailenin özelidir, isterlerse onlar açıklarlar. Hepimiz için çok acı bir gün. Sevdiğimiz bir büyüğümüzdü. Kulübümüze yıllarca her anlamda, maddi ve manevi hizmet etmiş bir büyüğümüzü kaybetmenin acısı içindeyiz.” ifadelerine yer verdi.

Program ertelendi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un başlattığı Fener Ol kampanyası için bağış toplanan WİN-WİN programı dün akşam Star TV ve FB TV ortak yayını ile seyircilerle buluşacaktı. Ancak eski başkanlardan Metin Aşık’ın ölüm haberi sonrası başkan Ali Koç ve yöneticiler Samandıra Tesisleri’ne gitme kararı aldı.
Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Fenerbahçe camiasını yasa boğan haber sonrası programın ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Aşık’ın cenazesi bugün
72 yaşında hayatını kaybeden Metin Aşık’ın cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden kaldırılacak ve Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecek. Cenaze sabah saatlerinde isminin verildiği Dereağzı kamp tesisleri binasının önüne getirilerek bir tören düzenlenecek. 1989-93 yılları arasında Fenerbahçe’de başkanlık yapan Aşık, 1990 yılında Sarı-Lacivertlilerin Beşiktaş’ı 3-2 yenmesiyle Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci yaşamıştı. Tanju Çolak, Engin İpekoğlu, Semih Yuvakuran, Candido Gerson ve Dzoni Novak gibi yıldızları Fenerbahçe’ye transfer eden Metin Aşık başkanlığında Fenerbahçe Basketbol takımı da 1990-91 sezonunda deplasmanlı lig tarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaşmıştı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler