Taurasi'ye göre en iyisi Messi

Kariyerini UMMC Ekaterinburg'da devam ettiren WNBA yıldızı Diana Taurasi, futbola olan ilgisini yaptığı tespitlerle gösterdi.

Yayınlanma: 25.12.2013 - 09:59
Abone Ol google-news

Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe ile Galatasaray formaları giyen ve şu anda Avrupa'daki kariyerini UMMC Ekaterinburg'da sürdüren WNBA yıldızı Diana Taurasi, Rus basınına futbol üzerine açıklamalarda bulundu. Taurasi, Arjantin Milli Takımı, Lionel Messi ve Diego Armando Maradona özelindeki görüşlerini aktarırken, şu ifadeleri kullandı.

Dünya kupası'ndaki favorisi Arjantin

"Futbolu seviyorum. Babam, gençliğinde Arjantin'de profesyonel futbolcuydu ve ben de 15 yaşına kadar futbolu, basketbol kadar iyi oynuyordum. Bu arada Brezilya'daki Dünya Kupası'nda şiddetle Arjantin Milli Takımı'nı destekleyeceğim ve bence Arjantin kupayı kazanacak."
 
"Messi dünyanın en iyi futbolcusu''
 
"Köpeğimin adı Messi. Kimden dolayı böyle adlandırıldığını açıklamaya ihtiyaç duymuyorum. Bence, Lionel dünyanın en iyi futbolcusu. Tartışacak bir şey yok."
 
''Maradona çocukluğumun süper kahramanı''
 
"Henüz Messi ile tanışmadım ama bir gün tanışmak istiyorum. Ama Maradona, benim çocukluğumun süper kahramanıydı, kendisini şahsen tanıyorum. Pekin Olimpiyat Oyunları sırasında, benim Arjantin kökenimi öğrendi, basketbol maçlarını izlemeye geldi ve Amerika Birleşik Devletleri'nin karşılaşmalarının birinin ardından galibiyete ulaşmamız nedeni ile beni kutladı.
 
Gerçekten aramızda hoş bir sohbet geçti ve elbette kendisi ile fotoğraf çekilip, o anı ölümsüzleştirdim. Olimpiyat Oyunları ile ilgili evimde yalnızca iki değerli eşya tutuyorum, biri altın madalya, diğeri de Diego ile çektirdiğim fotoğraf."

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler