Terim: Yeni yolculuklar ve başarılar için kolları sıvadık

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: "Hedefimiz, sahada taraftarını ve camialarını memnun edecek bir oyun sergileyecek ve taraftarları gibi sahada ruhunu ortaya koyacak bir takım oluşturmak." dedi.

Yayınlanma: 04.08.2018 - 12:44
Terim: Yeni yolculuklar ve başarılar için kolları sıvadık
Abone Ol google-news

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni başarılar için kolları sıvadıklarını bildirdi.

Terim, Galatasaray ile Akhisarspor arasında yarın Konya'da oynanacak TFF Süper Kupa maçı öncesi Türkiye Futbol Federasyonunun çıkardığı maç kitabındaki yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Du¨nya standartlarında bir takım olus¸turup takımı her kulvardaki yarıs¸ta ayakta tutmak; is¸in sadece yetenek ve performans degˆil, ekonomik ve sosyal boyutunu da du¨s¸u¨nmek, hepimiz ic¸in keyifli oldugˆu kadar aynı zamanda emek yogˆun bir su¨rec¸. Hedefimiz, sahada taraftarını ve camialarını memnun edecek bir oyun sergileyecek ve taraftarları gibi sahada ruhunu ortaya koyacak bir takım olus¸turmak. Kurulus¸undan bu yana u¨lkemizde ve yurt dıs¸ında tescillenmis¸ bas¸arıları ile varlıgˆını su¨rdu¨ren Galatasaray camiasının fertleri olarak yeni yolculuklar ve bas¸arılar ic¸in kolları sıvadık."

Son 10 yılda oynanan TFF Süper Kupa maçlarında Galatasaray'ın 5 kez mutlu sona ulaştığına değinen tecrübeli teknik adam, kupalara bir yenisini daha ekleyeceklerine inandıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sadece son 10 yılda oynanmıs¸ finaller sonunda 5 Su¨per Kupa'yı mu¨zemize go¨tu¨rdu¨k. I·nanıyorum ki Akhisarspor mac¸ı sonrasında bir yenisini daha ekleyecegˆiz ve yeni sezona kendine inanmıs¸ ve motive olmus¸ s¸ekilde girecegˆiz. I·lk kez Tu¨rkiye Kupası'nı alan ve Su¨per Kupa'da rakibimiz olan Akhisarspor'u da bu bas¸arısından dolayı tebrik edip, u¨lkemizi temsil edecekleri UEFA Avrupa Ligi'nde de s¸ans diliyoruz. Son yıllarda futbol ku¨ltu¨ru¨nu¨n gelis¸mesi ile o¨nemli mu¨sabakalara ev sahipligˆi yapmıs¸ Konya'nın da bizleri iyi bir s¸ekilde agˆırlayacagˆından ve mac¸a enerji katarak keyifli bir kars¸ılas¸ma olmasını sagˆlayacagˆından da s¸u¨phemiz yok."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler