Trabzonspor'da rota Mevlüt Erdinç

Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına erken start verdi. Teknik direktör Ersun Yanal, geleceği takımını kurmak için Avrupa ile Trabzon arasında adeta mekik dokuyor.

Yayınlanma: 13.04.2015 - 13:01
Abone Ol google-news

Trabzonspor'da Onur, Bosingwa, Mehmet Ekici ve Cardozo gibi tecrübeli oyuncuların iskeletini oluşturacağı kadroya, çok koşan ve gelecek vadeden genç isimleri de eklemek için kolları sıvayan Teknik Direktör Ersun Yanal son bir ay içinde iki kez Avrupa'ya giderek maç izledi.

GÖZDE MEVLÜT

Yanal'ın öncelikle Cardozo'ya partner arayışı içinde olduğu, Saint Etienne'nin Türk forveti Mevlüt Erdinç'in de listenin başında bulunduğu biliniyor. Mevlüt'ü ikna etmek için büyük yol kat ettiği belirtilen bordo - mavililerin listesinde Mains'den Yunus Mallı, Hannover'den Kenan Karaman ile H. Berlin'den Tolga Ciğerci gurbetçi oyuncular olarak göze çarpıyor.

EKDAL İÇİN ERKAN DEVREDE

Önceki gün İtalya'da Cagliari'nin İsveçli oyuncusu Albin Ekdal'ı izleyen ve beğendiği öğrenilen Ersun Yanal'ın, bu transfer için Erkan Zengin'i de devreye sokacağı belirtildi. İsveç Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Ekdal'la görüşecek olan Erkan'ın transferde aşama kaydedilmesinde büyük yardımı olacağı ifade edildi.

Trabzonspor ayrıca Bursaspor'dan Şener, Gençlerbirliği'nden Tosiç, Werder Bremen'den Junuzoviç gibi oyuncularla da ilgileniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler