Tribünde yer bulamayan Malatyalı yöneticiler, Fenerbahçe maçını soyunma odasında izledi
Yeni Malatyaspor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çakır, sarı-lacivertli kulüp yetkililerinin, güvenliği sağlayamayacaklarını belirterek kendisine ve bazı yöneticilere tribünde yer göstermediğini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Evkur Yeni Malatyaspor'un bazı yönetici ve idarecileri, kendilerine tribünde yer gösterilmemesi nedeniyle maçı soyunma odasında televizyondan izledi.
Yeni Malatyaspor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çakır, sarı-lacivertli kulübün yetkililerinin, güvenliği sağlayamayacaklarını belirterek kendilerine müsabakayı tribünden izleyecek yer göstermediğini söyledi.
Ülker Stadı'nda protokol tribününe de alınmayan genel sekreter Burak Çakır, futbol şube sorumlusu Gökhan Çelik, genel kaptan Suat Tekin, kulüp müdürü Selçuk Günaydın ve bazı yetkililerle karşılaşmayı soyunma odasından izlemek zorunda kaldıklarını belirtti.
Sarı-siyahlı kulübün bazı yönetici ve idarecileri, soyunma odasında sandıkların üzerinde oturarak mücadeleyi televizyondan takip etti.

Spor Haberleri
-
Jose Mourinho'dan UEFA'ya tepki!
-
Fenerbahçe'den hakeme büyük tepki!
-
Szymanski: '120 dakika domine ettik ama...'
-
Fenerbahçe'den Avrupa vedası sonrası paylaşım!
-
Fernandes şov yaptı: Manchester çok rahat turladı!
-
Milli oyuncudan Fenerbahçe'ye kötü haber!
-
Olympique Lyon kendi evinde çok rahat!
-
Tottenham, AZ Alkmaar'ı eli boş gönderdi!
-
Fatih Terim'in öğrencileri şov yaptı: Tam 6 gol!
-
Albert Riera'nın ekibi çeyrek finalde!
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
MSB'den açıklama geldi!
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Erdoğan, 92 yaşındaki yurttaşa el öptürdü
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!
-
'CHP'ye ve bana açılan davaların savcılığına soyundu'
-
Sergen Yalçın'dan Galatasaray'a uyarı