Yanal'dan Diego'ya: 'Seninle ilgili hayallerimiz var'

Ersun Hoca, Diego'ya "Seninle ilgili hayallerimiz, umutlarımız var. Bunları gerçekleştir. Sana güvenimiz tam, hatta senden başka transfer bile yapmadık" diyerek Sambacı'yı yeni Alex olarak ilan etti.

Yayınlanma: 16.07.2014 - 09:55
Abone Ol google-news

Samandıra, 14 Temmuz akşam saatlerinde en önemli kavuşmalarından birisini yaşadı.

19. şampiyonluk sonrası yeni sezon açılıyordu ve açılışın ağır misafiri yeni transfer Ribas'tı. Diego, teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcularla tanıştı. O an, duygusal, esprili, neşeli anlar yaşandı. F.Bahçe'nin önemli transferlerinden Diego, takım arkadaşları ile buluşurken tam bir aile havası vardı.
Brezilyalıyı Samandıra'da ilk karşılayan Ersun Yanal'dı. Yanal, sıcak bir şekilde yeni 10 numarasını karşıladı, hemen şu güzel sözlerle onu motive etti:
"Bak Diego... Seninle ilgili hayallerimiz, umutlarımız var. Sana sonuna kadar ben ve bu kadro destek olacağız. Seninle beraber 4. yıldızı takacağız. Sana çok güveniyoruz. Zaten senden başka transfer de yapmadık."

"EV BUL DA HOŞ GELDİNE GELELİM"

Ardından Diego diğer takım arkadaşları ile tanıştı. Tanıştırma rehberi Cristian'dı. Diegoya en çok, "En buldu mu?" sorusu soruldu. Diego da, "Bakıyoruz" yanıtı verdi. Arkadaşları, "Ev bul da, hoş geldine gelelim eve" diye takılmaktan edemediler.
Diego'ya en yakın ilgiyi iki Mehmet, Topal ile Topuz gösterdi. Topuz, Diego'nun elini kurban pazarlığı yapar gibi sert sıkıp uzatınca Diego'nun gözü korktu. Takımın neşe kaynadığı olan Topuz, gülerek durumu eliyle anlattı, Diego da 'Kangal' Topuz ile tanıştı.
Mehmet Topal ile omuz vurarak Diego'ya hoş geldin yaptı, kucaklayıp bağrına bastı. (Akşam)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler