Yanal'ın alacağı para bile belli

Yanal 'görüşmedim', Hacıosmanoğlu, 'iddialar gerçek dışı' dese de transferin çoktan bittiği öğrenildi.

Yayınlanma: 08.11.2014 - 08:21
Abone Ol google-news

Trabzonspor'da ikinci Ersun Yanal döneminin başlaması an meselesi... Yönetimin istediği tüm oyuncuları almasına rağmen beklentileri karşılayamayan ve saha kenarındaki agresif tavırları nedeniyle bu sezon 3. kez tribüne yollanan Vahid Halilhodzic'in Karadeniz ekibindeki ikinci macerasının sonlanması an meselesi.

FIRTINA MELTEME DÖNDÜ

Ligde 8 maçta 6 beraberlik ve 1 galibiyet alan bordo-mavililerde Halilhodzic'in ardından göreve gelecek isim ise sezon başında F.Bahçe ile yollarını ayıran Ersun Yanal. Tecrübeli teknik adam iddialar üzerine önceki gün yaptığı yazılı açıklamada teklif aldığını doğrulamış ancak takımın başında bir hoca bulunduğu sürece ilkesel ve etik olarak görüşmeyeceğini ifade etmişti.

BAŞKAN TAKIMA UĞRAMADI

Bu gelişmelerin ardından Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Lokeren maçından sonra stat dışında taraftarlarla gerçekleştirdiği sohbette Ersun Yanal'la ilgili olarak "Bu iddialar gerçek dışı" dedi. Ancak Halilhodzic'in maçtan önceki açıklamalarına kızan Hacıosmanoğlu'nun karşılaşma öncesi ve sonrasında takımın oteline uğramaması dikkatlerden kaçmadı.

ALACAĞI PARA BiLE BELLİ

Yanal'ın ilkesel olarak görüşmeyi kabul etmediğini belirtmesi, Hacıosmanoğlu'nun iddiaları yalanlamasına karşın Trabzonspor'un tecrübeli teknik adamla her konuda anlaştığı ancak Halilhodzic'le vedalaşmanın ardından açıklamanın yapılacağı öğrenildi. Hatta F.Bahçe'de 1 milyon 750 bin dolar alan Yanal'ın Trabzon'daki ikinci döneminde 2 milyon 100 bin Euro alacağı da ifade edildi. (Vatan)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler