Yıldırım: 'Ahlaksızlık bu yeter'

Fenerbahçe'de, teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal için imza töreni düzenlendi. Törene, Aziz Yıldırım'ın açıklamaları damga vurdu.

Yayınlanma: 12.08.2014 - 15:46
Abone Ol google-news

<video:105083>

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın ardından teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal için imza töreni düzenlendi. Törenin başında söz alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendisi hakkında yapılan 'Arda Turan'ı fırçaladı' haberlerine açıklık getirdi.

İşte basın topantısından bazı satırbaşları:

AZİZ YILDIRIM: 'SEVMEDİĞİM ŞEYLER OLUYOR'

-Arkadaşlar hoşgeldiniz. Sevmediğim şeyler oluyor, beni rahatsız ediyor. Gereken ne varsa size söyleyeceğim. Sizin de kabahatinizi söyleyeceğim.

- Fotomaç'ta bir Arda haberi var, fırçalamışım, Fotomaç yarın kendi haberini yalanlamalı. Ben Arda Turan'a sordum. O da Diego hakkında olumlu açıklamalar yaptı. Arda Turan iyi bir sporcu, iyi bir oyuncudur. Böyle azarladı, mazarladı ayıp şeyler. Ben söylediğimin arkasındayım. Lütfen herkes kendine gelsin. Benim üzerimden böyle haber yapmayın.

- İsmail Kartal'la para konuşmadık. Biz burada imza töreni yapıyoruz. İsmail Kartal Fenerbahçe'de teknik direktörlüğü hak etmiş bir spor adamı. Kendisiyle her şeyi konuştuk. İnşallah uzun yıllar bu kulübe hizmet edecektir.

- Ne Aykut Kocaman ne de Ersun Yanal Türkiye'de hiçbir takımı şampiyon yapamamışlardır. Ama Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamışlardır. Şu da unutulmasın bu takımı onlar şampiyon yapmamışlardır. Bu takımı yöneticisinden teknik heyetine kadar herkes şampiyon yapmıştır.

- İçimize atıyoruz, kendi içimizde çözmeye çalışıyoruz. Ancak herkese bundan sonra cevap vereceğim. Bu böyle bilinsin.

<video:105085>

Aziz Yıldırım'ın ardından Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal şunları söyledi:

- Öncelikle Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yönetimine bana bu görevi verdikleri için teşekkür ederim.

- Bu göreve gelmek için, çok çalıştım, çok bekledim.

İsmail Kartal sözleşmeyi imzaladı FOTO GALERİ

- Bana önerilen bu görevi seve seve kabul ettim. Bazılarının kafasında benimle ilgili sorular olabilir. Bu takımın yıllardır içinde olan biri olarak, kendimi çok geliştirdim.

- Basında, başkanın her antrenörün işine karıştığı iddia ediliyor. Ben hiçbir zaman böyle bir şey görmedim. Aziz Yıldırım bu kulübün babasıdır, başkanıdır. Aziz Yıldırım, yeri geldiğinde bizlere uyarabilir. Bundan mutluluk duyarım.

- İsmail Kartal her zaman sessiz kalıp işini yapmıştır. Bundan sonra da hep böyle olacaktır.

-3 Temmuz'dan sonra yaşanan o kadar badireye rağmen, başarılar kazanmış bu kulübün en önemli parçalarından biri oldum.

- Bana inanan, güvenen, bütün camiaya tekrar teşekkür ediyorum. Onların yüzünü karartmamak için gecemi gündüzüme katacağım. Bunu herkes bilsin. Hepimiz için hayırlı olsun.

- Yurt içinden veya yurt dışından 1 veya 2 yardımcı getirmeyi düşünüyorum.

- Çok karakterli oyunculardan kurulu bir takıma sahibiz. Hepsiyle mesafeli bir diyoloğum var, bu sürecek.

HOLLANDA BASININDAN İSMAİL KARTAL DEĞERLENDİRMESİ

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon