Yılmaz Vural yine Ada gündeminde!

Cardiff City'nin Menajeri Mackay, bugün kulübün sahibi Malezyalı iş adamı Vincent Tan tarafından kovuldu. Yılmaz Vural'ın ismi yeniden güdeme geldi.

Yayınlanma: 27.12.2013 - 17:59
Abone Ol google-news

Cardiff City'de Hollandalı teknik adam Malky Mackay'ın görevine son verildi. Her ne kadar taraftarının çok sevdiği bir isim olsa da Mackay son dönemde alınan başarısız sonuçlar nedeniyle sürekli koltuğunun sallantıda olduğu haberleriyle gündeme geliyordu.

Geçtiğimiz ay Türk teknik adam Yılmaz Vural, İngiltere'ye gitmiş ve Cardiff City Kulübü Başkanı Mehmet Dalman ile bir araya gelmişti. Bu toplantı sonrası Vural, uzun süre İngiliz spor gündeminde kalmıştı. Tecrübeli çalıştırıcı Yılmaz Vural, konu ile ilgili olarak "Mehmet Dalman ile her konuda antlaştık. Ancak İngiliz ekibinin yönetiminde farklı görüşler var. Durum netleşmedi. Taraftar tepkisinden çekiniliyor" ifadelerini kullanmıştı.

'48 SAAT İÇİNDE BOMBA PATLAYACAK' TWEETİ

İngiliz basınının saygın gazetelerinden The Guardian, Cardiff City Menajeri Mackay'ın işine son verilmesinin ardından Vural'ın temsilcisi olan Muzzi Özcan'nın attığı tweete dikkati çekerek, Vural'ın her an Galler temsilcisi ile sözleşme imzalayabileceğini belirtti. Muzzi Özcan, sosyal medya üzerinden "Galler'de bir hikaye bitti, ama yeni bir hikaye başlayacak. 48 saat içinde bomba patlayacak" ifadelerini kullandı. Sercan SAPANATAN


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler