Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.754,40
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Apple MacBook Pro
Mac'ler de tehlike altında; Sahte tarayıcı güncellemeleri var Mac'ler de tehlike altında; Sahte tarayıcı güncellemeleri var Apple'ın Mac'leri güvenlik açığının olmamasıyla ya da çok az olmasıyla dikkat çekerken. Sahte tarayıcı güncellemeleri kullanıcıların kart bilgilerinin çalınmasına bile neden olabilir.
Apple'ın yeni üzerinde çalıştığı plana göre 'bambaşka' olacak Apple'ın yeni üzerinde çalıştığı plana göre 'bambaşka' olacak Apple'ın Mac tarafında yaptığı duyurular en son M3 çiplerini tanıtmasıyla kendini göstermişti. Geliştirilen M3 Ultra çipi ise piyasaya 'en iyi' olarak geçecek.
MacBook Air ve Pro'da pil sağlığı nasıl kontrol edilir? MacBook Air ve Pro'da pil sağlığı nasıl kontrol edilir? MacBook Air ve Pro'larda Apple kullanıcılarına pil sağlığını kontrol etme imkanı sunuyor. Peki MacBook Air ve Pro'da pil sağlığı nasıl kontrol edilir?
Apple'ın etkinliğinin tarihi belli oldu! Yeni Mac'ler geliyor Apple'ın etkinliğinin tarihi belli oldu! Yeni Mac'ler geliyor Yılın son etkinliğini düzenleyen Apple, bu etkinliğinde yeni nesil Mac'lerini tanıtmaya hazırlanıyor.
Apple'ın yeni iMac ve MacBook'ları bu ay gelebilir Apple'ın yeni iMac ve MacBook'ları bu ay gelebilir Apple'ın iPhone 15 serisiyle başı dertte olsa da teknoloji devi, ekim ayı bitmeden Mac bilgisayarlarını tanıtabilir.
Apple'dan uygun fiyatlı MacBook geliyor Apple'dan uygun fiyatlı MacBook geliyor Apple'ın Chromebook'larla rekabet edebilmek için önümüzdeki yıl ucuz bir MacBook çıkaracağı söyleniyor.
Apple'In 6 yıl önce tanıttığı MacBook'lar artık hurda Apple'In 6 yıl önce tanıttığı MacBook'lar artık hurda Apple, 13 ve 15 inch Touch Bar'lı 2017 model MacBook Pro'larını artık 'hurda' olarak sayıyor.

En Çok Okunanlar

Emniyet duyurdu... O polis görevden alındı!
Emniyet duyurdu... O polis görevden alındı! Eskişehir'de kaydedilen görüntülerde bir trafik polisi terör örgütü PKK lideri Öcalan ve yürütülen "Terörsüz Türkiye" sürecini eleştirdi. Tepki gösteren videonun yayılmasının ardından Emniyet'ten açıklama geldi. Emniyet, sürece tepki gösteren polis memurunun açığa alınarak soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Fenerbahçe'den Galatasaray maçı için açıklama
Fenerbahçe'den Galatasaray maçı için açıklama Fenerbahçe, Galatasaray - Samsunspor maçı sonrası bir açıklama yayınladı.
Sokak röportajında mani okuyan yurttaş tutuklandı
Sokak röportajında mani okuyan yurttaş tutuklandı Sokak röportajında eleştirel mani okuyan yurttaş ile röportajı gerçekleştiren kişi tutuklandı.
Osimhen'den Galatasaray'a hayat öpücüğü!
Osimhen'den Galatasaray'a hayat öpücüğü! Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, Samsunspor'u 3-2 yendi. Sarı kırmızılılar puanını 36 yaptı.
Arif Kocabıyık gözaltına alındı
Arif Kocabıyık gözaltına alındı İlave TV isimli YouTube kanalında sokak röportajı yapan Arif Kocabıyık gözaltına alındı.
ESK Başkanı Taylan’dan iddialara yanıt
ESK Başkanı Taylan’dan iddialara yanıt Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mücahid Taylan, kendisi hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi.
Thomas Reis'tan yayıncı kuruluşa tepki
Thomas Reis'tan yayıncı kuruluşa tepki Galatasaray'a 3-2 kaybeden Samsunspor'da teknik direktör Thomas Reis maç sonu yayıncı kuruluşa çıkıştı. Alman çalıştırıcı, "Maç biteli dakikalar oldu bir dakika bile penaltı pozisyonunu konuşmadınız. Skandal" dedi.
Kendini peygamber ile bir tuttu! Muhalif medyayı ‘kafir’ ilan etti
Kendini peygamber ile bir tuttu! Muhalif medyayı ‘kafir’ ilan etti "Şırnak Üniversitesi'nde kadrolaşma" haberlerinin ardından rektör Abdurrahim Alkış, muhalif medyayı "kafir ve mürted" diyerek hedef alırken kendini 'Peygamberî bir yalnızlık yaşıyorum’ diyerek peygamber ile bir tuttu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye