Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
7°C Hafif yağmur İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,23
Euro 50,18
Sterlin 57,81
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.406,64
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler CHP Konak İlçe Başkanlığı
Batur: Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız! Batur: Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız! CHP Konak İlçe Başkanlığının düzenlediği toplantıda konuşan Başkan Batur, “Bizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkmak için sandıklardaydık. Biz, Mustafa Kemal’in askerleriyiz ve bu önümüzdeki seçimde tarih yazacağız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Çankaya Köşkü’ne çıkaracağız” dedi.
CHP Konak ikinci tur startını verdi CHP Konak ikinci tur startını verdi CHP Konak İlçe Başkanlığında düzenlenen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim seçim stratejisi toplantısında konuşan Başkan Batur, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapmak için seçim çalışmalarına yılmadan devam edeceklerini ifade ederek, “Teslim olmak yok. Ayaktayız ve mücadelemize devam edeceğiz” dedi.
Batur’dan CHP'ye yapılan saldırıya ilişkin açıklama: Yılmayacağız! Batur’dan CHP'ye yapılan saldırıya ilişkin açıklama: Yılmayacağız! CHP Konak İlçe Başkanlığı'nın Çankay'daki seçim bürosuna düzenlenen taşlı saldırı sonrası açıklama yapan Başkan Batur, “Cumhuriyet Halk Partililer olarak ve İzmirliler olarak bu tür saldırılara karşı hiçbir zaman yılmadan mücadelemize devam edeceğiz. Burada bulunan bütün partili arkadaşlarımız ve yöneticilerimizle beraber bir yumruk halinde bu saldırılara karşı duracağız. Hiçbir şey bizi yıldıramaz. 13. Cumhurbaşkanımız olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesinde, partimizin başarılı olmasında çalışmalarımızı en üst noktada sürdürürken bu olay bizi daha da kamçılamış oldu” dedi.
Batur: Moralimiz yüksek, yolumuz açık, iktidar olacağız Batur: Moralimiz yüksek, yolumuz açık, iktidar olacağız CHP Konak İlçe Örgütünün 2023 seçim çalışma programı sunumuna katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “15 Mayıs’ta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı yapmak için Konak’ta sokak sokak çalışacağız, sandıklarda mücadelemizi vereceğiz. Moralimiz yüksek, yolumuz açık, iktidar olacağız!” dedi.
"İki misli çalışacağız" "İki misli çalışacağız" CHP Konak ilçe örgütü seçim startını örgütün tam kadro hazır bulunduğu toplantıyla verdi. Toplantıda partililerle bir araya gelen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Aydınlık yarınlarımız için tüm gücümüzle çalışmamız gerekiyor. İktidara çok yakınız” diyerek, tam bir uyum ve disiplin içinde çalışılmasını istedi. Batur, “Hür türlü küskünlüğü, kırgınlığı bir kenara bırakıp Konak’ın gücünü gösterelim” dedi.
CHP’li Küçükoğullarından: Emeklinin maaşı din görevlileriyle eşitlensin CHP’li Küçükoğullarından: Emeklinin maaşı din görevlileriyle eşitlensin CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, emekli maaşlarına gelen yüzde 30 zamma tepki göstererek, “Camilere yeni atanan din görevlileri emeklinin 3 katı maaş alıyor. Bu bir ayrımcılıktır. En düşük emekli maaşı yeni atanan din görevlilerinin maaşına eşitlenmelidir” dedi.
CHP'liler İzmir'den seslendi: Kadına şiddeti bitireceğiz CHP'liler İzmir'den seslendi: Kadına şiddeti bitireceğiz Son dönemde artan kadına yönelik şiddet vakaları ve kadın cinayetlerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir’de ortak tepki gösterdi. CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, CHP iktidarında İstanbul Sözleşmesi’ni yeniden yürürlüğe koyacaklarının sözünü verdi ve “Şiddeti teşvik eden AKP iktidarını kınıyor bu cinayetlerin faillerinin en ağır şekilde cezalandırılması için elimizden geleni yapacağımızı taahhüt ediyoruz” dedi.
CHP Konak'tan Kılıçdaroğlu’na  tam destek CHP Konak'tan Kılıçdaroğlu’na tam destek CHP Konak İlçe Meclis Grubu bir deklarasyonla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam desteğini açıkladı. Deklarasyonda “Şartlar ne olursa olsun her zaman yanınızda olduğumuzu açıklamaktan büyük bir onur duyuyoruz” ifadelerine yer verildi.
CHP'den hastane önünde sağlık eylemi CHP'den hastane önünde sağlık eylemi İzmir'de CHP Konak İlçe Başkanlığı, Alsancak Devlet Hastanesi önünde gerçekleştirilen açıklamada Sağlık Bakanlığı’nı eleştirdi. CHP Konak yönetimi, "Hastaların daha pahalı bir maliyet modeli olan hastanelere yönelmesini teşvik etmektedir" dedi.
CHP, 12 Eylül Darbesi’ni İzmir'de darağacı ile anlattı CHP, 12 Eylül Darbesi’ni İzmir'de darağacı ile anlattı CHP Konak İlçe Örgütü, 12 Eylül Darbesi’nde yaşamını yitirenleri anmak için darağacı ile bir eylem düzenledi.

En Çok Okunanlar

Bakan Tekin, 'Atatürk'süz gelişim raporunu böyle savundu
Bakan Tekin, 'Atatürk'süz gelişim raporunu böyle savundu Milli Eğitim Bakanlığı’nın ilkokullarda hayata geçirdiği yeni değerlendirme sisteminde, 3. ve 4. sınıf öğrencilerine Atatürk görselli karne verilirken, 1. ve 2. sınıflara “öğrenci gelişim raporu” dağıtılması tepki çekti. Cumhuriyet'in gündeme getirdiği haber sonrası, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e, söz konusu "rapor" soruldu. Tekin, Atatürk’ü sevdiklerini söyleyerek niyet okuyuculuğu yapıldığını iddia etti.
O jetten Vakıfbank Genel Müdürü çıktı
O jetten Vakıfbank Genel Müdürü çıktı İBB davasının firari sanığı Murat Gülibrahimoğlu tarafından kiralanan özel jeti Ekrem İmamoğlu’nun hiç kullanmadığı ortaya çıkarken Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’in jetle sık seyahat ettiği ortaya çıktı.
Gökçek'ten Arınç'a 'parsel parsel' yanıtı
Gökçek'ten Arınç'a 'parsel parsel' yanıtı Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Melih Gökçek, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın sözlerine cevap verdi. "Bülent Arınç AK Partili, ben de AK Partiliyim" diyen Gökçek, "konuşması halinde parti içinde tartışma çıkacağını ve Erdoğan'ın bundan rahatsız olacağını" söyledi.
Almanya ehliyeti Türkiye'de geçersiz sayılan gurbetçiye 7 bin lira ceza
Almanya ehliyeti Türkiye'de geçersiz sayılan gurbetçiye 7 bin lira ceza Almanya’da yaşayan taksi şoförü Halit Tuncer, Aydın’da geçerli Almanya ehliyetini ibraz etmesine rağmen, 30 yıl önce iptal edilen Türkiye ehliyetini yenilemediği gerekçesiyle 7 bin 431 TL para cezası kesildiğini söyledi. Tuncer, yabancı sürücü belgeleriyle Türkiye’de araç kullanımına izin veren mevzuata rağmen uygulamanın haksız olduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu.
 Atatürk'e büyük saygısızlık: Gözaltına alındılar
Atatürk'e büyük saygısızlık: Gözaltına alındılar Kahramanmaraş'ta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün bir rölyefine yönelik ahlaksız hareketler sergileyen 3 kişi gözaltına alındı.
1 milyon TL için hangi banka ne kadar ödüyor?
1 milyon TL için hangi banka ne kadar ödüyor? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz indirimi kararı sonrası bankalarda mevduat faizleri güncellendi. Politika faizinin yüzde 38’e çekilmesiyle 1 milyon TL’nin 32 günlük net getirisi değişti. İşte 16 Ocak 2026 itibarıyla banka banka en yüksek faiz oranları ve güncel kazanç tablosu...
SDG’den Şara’nın sözlerine sert yanıt!
SDG’den Şara’nın sözlerine sert yanıt! Halep’te yaşanan çatışmaların ardından cihatçı HTŞ örgütünün kontrolündeki Şam yönetimi ve terör örgütü PKK bağlantılı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) arasındaki gerilim sürerken, HTŞ lideri Şara’nın 10 Mart anlaşmasının uygulanmamasından SDG’yi sorumlu tutmasına, SDG'den yanıt geldi.
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu CHP’nin, Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve belediye başkanlarının tutuklanmasının ardından başlattığı “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin yeni adresi Hatay oldu. CHP’li Suat Özçağdaş, mitingin 17 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te Hatay Defne Çekmece Kavşağı’nda yapılacağını duyurdu ve yurttaşları meydanlara çağırdı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye