Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 42,53
Euro 49,47
Sterlin 56,61
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.747,95
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler dgs sınav sonuçları
DGS ek tercihler başladı mı? DGS ek tercihleri hangi tarihte başlar? DGS ek tercihler başladı mı? DGS ek tercihleri hangi tarihte başlar? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek tercih işlemlerinin başlayacağı tarih, iki yıllık ön lisans eğitimlerini dört yıllık lisans düzeyine yükseltmek isteyen adayların gündeminde yer alıyor. Peki, DGS ek tercihler başladı mı? DGS ek tercihleri hangi tarihte başlar?
Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı! Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı! DGS sonuçları açıklandı. Dikey Geçiş Sınavı (DGS), ÖSYM tarafından 30 Haziran 2024 tarihinde uygulanmıştı. Adayların 2 aydan uzun süren bekleyişi nihayet sona erdi. Dikey Geçiş Sınavı sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi sonuc.osym.gov.tr üzerinden adayların erişimine açıldı.
DGS sonuçları neden açıklanmadı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS sonuçları neden açıklanmadı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? İki yıllık ön lisans programlarından dört yıllık lisans programlarına geçiş yapmak isteyen önlisans mezunlarının katıldığı sınav, 30 Haziran Pazar günü düzenlenmişti. Peki, DGS sonuçları neden açıklanmadı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak?
DGS sonuçları açıklandı mı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? (24 Ağustos 2024) DGS sonuçları açıklandı mı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? (24 Ağustos 2024) Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçlarına dair bekleyiş devam ediyor. İki yıllık üniversite eğitimlerini dört yıla tamamlamak isteyen önlisans mezunlarının katılımı ile gerçekleşen sınav 30 Haziran Pazar günü gerçekleşmişti. Peki, DGS sonuçları açıklandı mı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak?
DGS sonuçları açıklandı mı? 2024 DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS sonuçları açıklandı mı? 2024 DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Dikey Geçiş Sınavı sonuçlarının ne zaman belli olacağı sınava giren yüzlerce öğrenci arasında araştırma konusu oldu. Peki, DGS sonuçları açıklandı mı? 2024 DGS sonuçları ne zaman açıklanacak?
Dikey Geçiş Sınavı başvuru tarihi ve saati ne zaman? 2024 DGS başvuru ücreti ne kadar? Dikey Geçiş Sınavı başvuru tarihi ve saati ne zaman? 2024 DGS başvuru ücreti ne kadar? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile ilgili araştırmalar arttı. ÖSYM, DGS başvuru tarihi ve sınav tarihini duyurdu. Peki, Dikey Geçiş Sınavı başvuru tarihi ve saati ne zaman? 2024 DGS başvuru ücreti ne kadar?
DGS taban puanları açıklandı mı? DGS 2023 başarı sıralamaları ve kontenjanları ne zaman açıklanacak? DGS taban puanları açıklandı mı? DGS 2023 başarı sıralamaları ve kontenjanları ne zaman açıklanacak? Dikey Geçiş Sınavı (DGS), sonuçları açıklandı. Milyonlarca öğrenci sınav sonucunu öğrenince üniversitelerin taban puanlarını merak etmeye başladı. ÖSYM tercih kılavuzu internette en çok arananların arasına girdi. Peki, DGS taban puanları açıklandı mı? DGS 2023 başarı sıralamaları ve kontenjanları ne zaman açıklanacak?
DGS tercihleri ne zaman başlayacak? DGS tercihleri ne zaman bitecek, baraj puanı var mı? DGS tercihleri nereden, nasıl yapılır? DGS tercihleri ne zaman başlayacak? DGS tercihleri ne zaman bitecek, baraj puanı var mı? DGS tercihleri nereden, nasıl yapılır? DGS sonuçlarının açıklanmasının ardından sınav sonuçlarını öğrenen adaylar ne zaman tercih yapacaklarını merak etmeye başladı. DGS sonuçlarına göre nereden, nasıl tercih yapacağını merak eden adaylar aynı zaman tercihlerde baraj puanı olup olmadığını da araştırıyor. Peki, DGS tercihleri ne zaman başlayacak? DGS tercihleri ne zaman bitecek, baraj puanı var mı? DGS tercihleri nereden, nasıl yapılır?

En Çok Okunanlar

Kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar etkili olacak!
Kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar etkili olacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Aralık Cumartesi gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre; Ege ve Akdeniz kıyılarında gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde görülecek olan yağışların; Batı Akdeniz, İzmir ve Aydın kıyıları ile Denizli'nin güney ilçelerinde kuvvetli, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Antalya, Mersin ve Muğla çevrelerinde yerel çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Öte yandan rüzgarın; Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Doğu Akdeniz'inde kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.
500 bin ev sahibi kurtuldu
500 bin ev sahibi kurtuldu Vergiyle ilgili düzenlemeler içeren “torba teklif” TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilirken, tartışma konusu olan “kirada istisnanın kaldırılması” uygulamasından vazgeçildi. Düzenleme tekliften çıkarıldı.
AP Türkiye Raportörü'nden sert açıklamalar!
AP Türkiye Raportörü'nden sert açıklamalar! Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor, yıllık rapor hazırlıkları için geldiği Ankara’da değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin demokratik standartlarının “çok kötü durumda” olduğunu belirten Amor, “Hukuk devleti konusu tam bir felaket” dedi.
Arif Kocabıyık gözaltına alındı
Arif Kocabıyık gözaltına alındı İlave TV isimli YouTube kanalında sokak röportajı yapan Arif Kocabıyık gözaltına alındı.
Suriye bölümü perdelendi mi?
Suriye bölümü perdelendi mi? Yeni çözüm süreci kapsamında kurulan komisyonda terörist elebaşı Abdullah Öcalan’la yapılan görüşmenin tutanak metninin tamamı paylaşılmadı. Heyette yer alan DEM Partili Gülistan Koçyiğit hem tutanak özetinin kendilerine sorulmadığını hem de metinde Suriye ile ilgili bölümlerde perdelemeler olduğunu söyledi. CHP, görüşmeyle ilgili “Öcalan’ın söyledikleri bu kadar kıymetliyse neden parlamento tarafından tutanak altına alınmadı? Bize verilen özeti kim çıkarttı? Komisyon üyelerinin göremediği tam özeti kim gördü? SDG konusunda söylenmediği iddia edilen bir şeyi oraya kim koydu?” sorularını yöneltti.
Laik düzene karşı sokak çalışması!
Laik düzene karşı sokak çalışması! Selefi Hizbuttahrir’in Köklü Değişim Dergisi’nin gençlik yapılanması saha çalışmaları kapsamında laiklik karşıtı etkinliklerini sürdürüyor. Gençlik yapılanması saha çalışmaları kapsamında “Bir asırdır laik düzen gençliğin ruhuna zehir akıttı. Uyuşturucu özgürlük diye pazarlanırken, kumar şans oyunu diye meşrulaştırılırken, alkol modernlik ambalajıyla dayatılırken, diziler, filmler, sosyal medya gençliği suç ve ahlaksızlıkla beslerken bu sistem gençliğimizi hedefsiz, gayesiz, şahsiyetsiz bir hale getirdi” anlatımı yapılıyor.
Sokak röportajında mani okuyan yurttaş tutuklandı
Sokak röportajında mani okuyan yurttaş tutuklandı Sokak röportajında eleştirel mani okuyan yurttaş ile röportajı gerçekleştiren kişi tutuklandı.
Ünlü spikerler gözaltına alındı!
Ünlü spikerler gözaltına alındı! Son dakika gelişmesi... Ünlü televizyon spikerleri Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet gözaltına alındı. Spiker Hande Sarıoğlu da 'uyuşturucu' operasyonu kapsamında ifade vermeye çağrıldı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye