Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.433,99
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Eti Maden İşletmeleri
Buz gibi bir Türkiye portresi: Muzaffer Buz gibi bir Türkiye portresi: Muzaffer Yönetmen Ömer Faruk Çetin’in ilk uzun metrajı “Muzaffer” belgeseli, maden sebebiyle yok olmuş ve terk edilmiş Dulkadir köyünde tek başına yaşayan Muzaffer’in öyküsünü anlatıyor.
Düzenleme, ABD Kongresi’nden hemen sonra yapılmış! Düzenleme, ABD Kongresi’nden hemen sonra yapılmış! Enerji Bakanlığı’na bağlı Eti Maden’in Beylikova’daki nadir element rezervi 2023’te pilot tesis olarak işletmeye açıldı. ABD ile işbirliği iddiaları ve ‘talan yasası’ düzenlemeleri Eskişehir’de tepkilere yol açtı.
CHP’li Çakırözer’den grevleri yasaklanan ETİ Maden Kırka Bor işçilerine ziyaret CHP’li Çakırözer’den grevleri yasaklanan ETİ Maden Kırka Bor işçilerine ziyaret CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Cumhurbaşkanlığı kararıyla grevleri yasaklanan ETİ Maden Kırka Bor İşletmeleri işçilerini ziyaret ederek destek verdi. Çakırözer, AKP döneminde 22 kez grev yasağı getirildiğine dikkat çekerek, işçinin maaşına “milli güvenlik” gerekçesiyle el konulmasının kabul edilemeyeceğini vurguladı.
Güzergâhı değişecek! Güzergâhı değişecek! Eti Maden İşletmeleri, Mustafakemalpaşa Kestelek Mahallesi’ndeki “Orhaneli Çayı Güzergâh Değişimi Yapım İşi” için ihaleye çıktı. 992 milyon 513 bin TL’lik sözleşme imzalandı.
Yurttaş 'Yapmayın' dedi, dinlemediler Yurttaş 'Yapmayın' dedi, dinlemediler AKP döneminde yapılan özelleşmelerle yıldızı parlayan Yıldırım ailesinin, özelleştirmeyle sahip olduğu Eti Krom, köylünün merasına güneş enerji santralı (GES) kuracak.
Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü 264 işçi alacak Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü 264 işçi alacak Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Balıkesir, Eskişehir ve Kütahya'da illerinde istihdam etmek üzere 264 işçi alacak. Başvurular bugünden itibaren İŞKUR'un internet sitesi üzerinden yapılabilecek.
Botaş'ın ardından ETİ Maden'den de üst düzey ayrılık Botaş'ın ardından ETİ Maden'den de üst düzey ayrılık BOTAŞ'ın Genel Müdürü Burhan Özcan'ın görevinden ayrılmasının ardından yeni bir ayrılık da ETİ Maden İşletmeleri'nden geldi.
CHP Milletvekilleri bor karbür tozundan üretilecek zırhı devletin üretmesi gerektiğini söyledi (25 Mayıs 2022) CHP Milletvekilleri bor karbür tozundan üretilecek zırhı devletin üretmesi gerektiğini söyledi (25 Mayıs 2022) ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürü Serkan Keleşer, özel sektör eliyle bor karbür tozundan zırh üreteceklerini açıkladı. CHP Milletvekilleri Atila Sertel ve Deniz Yavuzyılmaz ise “böyle stratejik bir ürünün üretiminin devlet tarafından yapılması gerektiğini” vurguladı.

En Çok Okunanlar

Balıkesir Sındırgı'da korkutan bir deprem daha!
Balıkesir Sındırgı'da korkutan bir deprem daha! Son dakika haberi... Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada "Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.
Erdoğan'dan, atanamayan öğretmene: 'Yalan konuşuyorsun'
Erdoğan'dan, atanamayan öğretmene: 'Yalan konuşuyorsun' AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 ay önce Rize'ye yaptığı ziyarette, KPSS'de derece yapan 2 öğretmen adayı yaşadıklarını gözyaşları ile anlattı. Öğretmen adayları AKP Genel Merkezi’nde tüm kapıların kapandığını söyleyince Erdoğan “Yalan konuşuyorsun" dedi. O anlar 1 ay sonra ortaya çıktı.
41 yaşındaki Tofaş’ı 100 bin liradan satışa çıkardı
41 yaşındaki Tofaş’ı 100 bin liradan satışa çıkardı Antalya’nın Manavgat ilçesinde hastane bahçesinde park halindeki 1984 model Tofaş Kartal marka otomobilin arkasındaki satılık ilanı görenlerin ilgisini çekti.
Canlı yayında 'CHP' kavgası: 'AK Parti'nin avukatlığını yapıyorum'
Canlı yayında 'CHP' kavgası: 'AK Parti'nin avukatlığını yapıyorum' İktidara yakınlığıyla bilinen Nagehan Alçı ve Fuat Uğur arasında katıldıkları canlı yayın programında gergin anlar yaşandı.
Mehmet Uçum'dan 'Akın Gürlek' tartışmalarına yanıt
Mehmet Uçum'dan 'Akın Gürlek' tartışmalarına yanıt İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'e yönelik eleştiriler ve tartışmalara yanıt veren bir yazı kaleme alan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, "Tüm bunlar, yargının bağımsız ve tarafsız olmasının ne manaya geldiğini anlamamak veya bilerek çarpıtmaktır" iddiasında bulundu.
Bakan Tunç'tan 'Selahattin Demirtaş' açıklaması
Bakan Tunç'tan 'Selahattin Demirtaş' açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, “Selahattin Demirtaş kararı mahkemenin önünde, hep beraber bekleyeceğiz” dedi.
İstanbul Üniversitesi Rektörü'nden 'İmamoğlu diploması' açıklaması
İstanbul Üniversitesi Rektörü'nden 'İmamoğlu diploması' açıklaması İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar, “Kararımız kesin, iptal ettik; iş hâkimlik aşamasında, bu yıl içinde bitmesi bekleniyor" açıklamasını yaptı.
İşçilerin öldüğü facia sonrası skandal paylaşımlar
İşçilerin öldüğü facia sonrası skandal paylaşımlar Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde 6 kişinin hayatını kaybettiği parfüm dolum tesisindeki yangının ardından sosyal medyada yapılan paylaşımlar tepki topladı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye