Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.788,92
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi
‘İş garantili’ yasal medrese istediler ‘İş garantili’ yasal medrese istediler Hizbullah’a yakın vakfın, resmi kurumlarla düzenlediği “medrese çalıştayı”nda konuşan rektör Prof. Özcoşar, bilimin sömürü aracı olduğunu savundu. Çalıştayda medreselere milli eğitim bünyesinde yasal statü ve mezunlara iş olanağı sağlanması istendi. Sonuç bildirisinde, “Milli Eğitim Bakanlığı kapsamında kurulacak yeni bir kurumla ilişkilendirilerek, yasal statü kazandırılmalı” dendi.
2024 KPSS Lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS sonuç tarihi açıklandı mı? 2024 KPSS Lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS sonuç tarihi açıklandı mı? KPSS Lisans sınavının ÖSYM tarafından uygulanmasının ardından, KPSS Lisans 2024 sonuçlarının ne zaman açıklanacağı yurttaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS sonuç tarihi açıklandı mı?
KPSS DHBT 2024 sınavı başvuruları başladı mı? DHBT sınavı ne zaman? KPSS DHBT 2024 sınavı başvuruları başladı mı? DHBT sınavı ne zaman? 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları sınav giriş belgelerinin yayımlanması ardından gözler KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sınavına çevrildi. Peki, KPSS DHBT 2024 sınavı başvuruları başladı mı? DHBT sınavı ne zaman?
KPSS DHBT başvuruları ne zaman? KPSS DHBT başvuruları ne zaman? Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) başvuruları için tarih araştırmaları sürüyor. Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde görev almak isteyenlerin katılım sağlayacağı KPSS DHBT başvuruları için tarih belli oldu. Peki, KPSS DHBT başvuruları ne zaman?
DHBT ne zaman? DHBT başvurusu ne zaman başlayacak? DHBT ne zaman? DHBT başvurusu ne zaman başlayacak? KPSS Lisans başvurularının bir kısmı geride kaldı. Genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri, alan bilgisi ve öğretmenlik alan bilgisi oturumu başvuruları 3-15 Mayıs tarihlerinde alındı. Peki, DHBT ne zaman? DHBT başvurusu ne zaman başlayacak?
DHBT sonuçları açıklandı mı? KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınav sonuçları nereden öğrenilir? DHBT sonuçları açıklandı mı? KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınav sonuçları nereden öğrenilir? KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınavı Kasım ayında gerçekleşti. 2022 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınavına giren adaylar sınav sonuçlarını merakla bekliyor. Peki, KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

En Çok Okunanlar

13 yaşındaki çocuğun infazını izlediler...
13 yaşındaki çocuğun infazını izlediler... Şeriatla yönetilen Afganistan'da 13 yaşındaki bir çocuk halka açık şekilde bir kişiyi infaz etti. 80 bin kişi, genç çocuğun şeriat hukukunda “Qisas” olarak bilinen cezayla yapacağı infazı izlemek için spor stadyumunu doldurdu.
Terör elebaşısı şart koşmuş
Terör elebaşısı şart koşmuş Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la görüşen heyetin görüşmesinin özet tutanağı okundu. Görüşmenin ayrıntılarını DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit aktardı. Komisyonda görüşmenin tamamının yerine özetinin yayınlanması ise tartışma yarattı.
CHP'nin kurultay iptal davasında yeni gelişme
CHP'nin kurultay iptal davasında yeni gelişme Son dakika haberi... CHP’nin 38. Olağan ve 21. Olağanüstü kurultaylarının iptaline ilişkin dosya, Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından istinafa gönderildi.
Ünlü spikerler gözaltına alındı!
Ünlü spikerler gözaltına alındı! Son dakika gelişmesi... Ünlü televizyon spikerleri Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet gözaltına alındı. Spiker Hande Sarıoğlu da 'uyuşturucu' operasyonu kapsamında ifade vermeye çağrıldı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı!
Ziraat Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı! Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un da yer aldığı grup aşamasının kura çekimi yapıldı.
O heykel gericileri kızdırdı: 2 gözaltı
O heykel gericileri kızdırdı: 2 gözaltı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde Atatürk'ün gericiliğe karşı mücadelesini sembolize eden heykelin sergilenmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda heykeli yapan ve sergileyen iki kişi gözaltına alındı.
Beren Saat'in filmi vizyona girmeden kaldırıldı
Beren Saat'in filmi vizyona girmeden kaldırıldı Ünlü oyuncu Beren Saat’in sinemaya geri dönmeye hazırlandığı yeni filmi "Gizli Profil", 19 Aralık’taki vizyon takviminden kaldırıldı.
Rojin Kabaiş soruşturmasında kritik gelişme
Rojin Kabaiş soruşturmasında kritik gelişme Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencisi Rojin Kabaiş’in şüpheli ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada kritik öneme sahip cep telefonu incelemesi için Türkiye’nin uluslararası istinabe talebinin, İspanya makamlarınca kabul edildiği belirtildi. Kabaiş’in cep telefonundaki dijital verilere erişimin sağlanması amacıyla Türkiye’den iki görevli eşliğinde cihazın kısa süre içinde İspanya’ya gönderileceği bildirildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye