Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 42,53
Euro 49,47
Sterlin 56,61
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.747,33
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Microsoft Bing yapay zeka
Yapay zeka Microsoft'a 100 milyar dolar ek gelir sağlayabilir Yapay zeka Microsoft'a 100 milyar dolar ek gelir sağlayabilir Yapay zeka bütün şirketleri dönüştürmeye devam ederken, Microsoft'un yapay zeka üzerinden 100 milyar dolar ek gelir sağlayabileceği konuşulmaya başlandı.
Microsoft GPT-4 özelinde Security Copilot'u duyurdu Microsoft GPT-4 özelinde Security Copilot'u duyurdu Microsoft, yapay zeka destekli pek çok alanda çalışmalarını sürdürüyorken, siber güvenlik odaklı yeni bir asistan tanıttı.
ChatGPT, artık internete erişebiliyor: Her şeyi yapabilirsiniz! ChatGPT, artık internete erişebiliyor: Her şeyi yapabilirsiniz! OpenAI'ın yapay zeka sohbet aracı ChatGPT, internete gerçek anlamda erişmenizi sağlayacak eklentilere kavuştu.
ChatGPT benzeri yeni Bing sohbet botu kullanıma açıldı ChatGPT benzeri yeni Bing sohbet botu kullanıma açıldı Yapay zeka destekli sohbet botlarının sayısı artarken yolda olan Bing botu herkese açıldı.
Microsoft robotları kontrol etmek için ChatGPT kullanacak Microsoft robotları kontrol etmek için ChatGPT kullanacak Microsoft, ChatGPT’yi kullanarak robotları ve drone gibi otonom araçları kontrol etmek istiyor.
Microsoft'un Bing'e entegre ettiği yapay zeka 'bozuldu' Microsoft'un Bing'e entegre ettiği yapay zeka 'bozuldu' Microsoft'un tanıttığı ve erken erişime sunduğu yapay zeka arama motoru Bing, kullanıcılara hakaret etmeye ve egoist davranışlar sergilemeye başladı.

En Çok Okunanlar

Emniyet duyurdu... O polis görevden alındı!
Emniyet duyurdu... O polis görevden alındı! Eskişehir'de kaydedilen görüntülerde bir trafik polisi terör örgütü PKK lideri Öcalan ve yürütülen "Terörsüz Türkiye" sürecini eleştirdi. Tepki gösteren videonun yayılmasının ardından Emniyet'ten açıklama geldi. Emniyet, sürece tepki gösteren polis memurunun açığa alınarak soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Sokak röportajında mani okuyan yurttaş tutuklandı
Sokak röportajında mani okuyan yurttaş tutuklandı Sokak röportajında eleştirel mani okuyan yurttaş ile röportajı gerçekleştiren kişi tutuklandı.
Ünlü spikerler gözaltına alındı!
Ünlü spikerler gözaltına alındı! Son dakika gelişmesi... Ünlü televizyon spikerleri Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet gözaltına alındı. Spiker Hande Sarıoğlu da 'uyuşturucu' operasyonu kapsamında ifade vermeye çağrıldı.
Kendini peygamber ile bir tuttu! Muhalif medyayı ‘kafir’ ilan etti
Kendini peygamber ile bir tuttu! Muhalif medyayı ‘kafir’ ilan etti "Şırnak Üniversitesi'nde kadrolaşma" haberlerinin ardından rektör Abdurrahim Alkış, muhalif medyayı "kafir ve mürted" diyerek hedef alırken kendini 'Peygamberî bir yalnızlık yaşıyorum’ diyerek peygamber ile bir tuttu.
Arif Kocabıyık gözaltına alındı
Arif Kocabıyık gözaltına alındı İlave TV isimli YouTube kanalında sokak röportajı yapan Arif Kocabıyık gözaltına alındı.
Sadettin Saran'dan flaş hamle!
Sadettin Saran'dan flaş hamle! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, Galatasaray-Samsunspor maçının ardından TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan acil toplantı talebinde bulundu.
Güllü'nün şüpheli ölümünde yeni gelişme: 'İtildiği görüntüler...'
Güllü'nün şüpheli ölümünde yeni gelişme: 'İtildiği görüntüler...' Şarkıcı Güllü’nün şüpheli ölümüyle ilgili bir komşu, güvenlik kamerasında Güllü’nün pencereden itilme anının yer aldığını öne sürerek görüntüleri emniyetle paylaşacağını açıkladı. Olayla ilgili iddialar büyürken, Güllü’nün yakın çevresinden gelen ağır suçlamalar soruşturmayı daha da derinleştirdi.
Terör elebaşısı şart koşmuş
Terör elebaşısı şart koşmuş Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la görüşen heyetin görüşmesinin özet tutanağı okundu. Görüşmenin ayrıntılarını DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit aktardı. Komisyonda görüşmenin tamamının yerine özetinin yayınlanması ise tartışma yarattı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye