Oğuz Tongsir

Muslera ve Onur

23 Aralık 2013 Pazartesi

Kalecilerin maçıydı desek yanlış olmaz. Muslera, Henrique’nin kafa şutunu inanılmaz bir şekilde kurtardı, maçın kaderini değiştirdi. Trabzonspor’lu Onur da Sneijder’in iki gollük şutunda harikalar yarattı, farkın artmasını önledi.
Fenerbahçenin üç puan bıraktığı hafta, Galatasaray’ın neler yapacağı merak konusuydu. İlk yarıda Galatasaray sahada yok gibiydi. Saracoğlu Stadı’ndaki rakibi baskı altına alma, o atmosfer TT Arena’da yoktu. İlk yarıdan akılda kalanlar, Gökhan Zan’ın yaptığı iki büyük hata, sahada en çok koşan olmasına rağmen bal yapmayan arıdan farkı olmayan Selçuk ve tatlı sert oyunuyla rakibi bezdirmeye çalışan Trabzonspor’du.
İkinci 45 dakika şemsiye tamamen tersine dönmüştü. Tempo, mücadele, pozisyon, kurtarışlar.. Kısacası her şey vardı sahada. Burak iki gole imza attı. 6. hakem, Sabri’nin çevirdiği topun gol olduğunu yakaladı. Bu gol öncesi Olcan’ın Riera’yı etkisiz bırakışı, maçın unutulmayan dakikalarından biriydi. Sonra Colman’ın kırmızı kartı. Sneijder’in uzaktan sürekli şut denemeleri ve Onur’un Galatasaray seyircisine bile helal olsun dedirten kurtarışları..
Bunlarla dolu ikinci 45 dakikadan üç gol çıktı, üç puana uzanan taraf Galatasaray oldu. Peki bu oyun Fenerbahçe’yi yakalamaya yeter mi? Orası şüpheli işte!  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Aciz G.Saray 19 Mart 2014
Deplasman Kâbusu 3 Mart 2014

Günün Köşe Yazıları