Oğuz Tongsir

Teşekkürler Galatasaray

10 Nisan 2013 Çarşamba

Galatasaray Şampiyonlar Liginden elense bile Avrupada bir kez daha tarih yazdı diyebiliriz. Zaten kimse 3-0 gibi net bir skorun rövanşındaSarı - Kırmızılıların tur atlamasını beklemiyordu. Bu hayalcilikten başka bir şey olmazdı. Ama koskoca Real Madrid önünde 3 gol atma başarısını gösteriyorsan bu Avrupaya Ben artık tekrar bu alemin içindeyim diye mesaj göndermektir. Teşekkürler Galatasaray...

\n

Oyun şok bir golle başladı. Ronaldonun golü sonrası G.Sarayın sahada dolaşması, topun hep Real Madridlilerde kalması, TT Arenayı dolduran Sarı - Kırmızılı taraftarların keyfini kaçırdı.

\n

Ama ikinci yarıda - özellikle Amrabatın oyuna girmesinden sonra - rakibini bunaltan bir G.Saray izledik. Önce Ebouenin füzesi, ardından Sabrinin mükemmel ara pası ve Sneijderin soğukkanlı plasesi ve Drogbanın jeneriklik golü Real Madridi sendeletti. Herkes acaba... demeye başlamıştı. Ama kapanış golü gene Ronaldodan geldi.

\n

Maçın en güzel sahnelerinden biri de 90 dakikanın bitiminde dünya futbolunun dev isimlerinin sahada kucaklaşmasıydı..Ronaldosu, Mourinhosu, Drogbası... Maçın sonucunu bir kenara bırakın, bu sahne bile G.Saraya teşekkür etmemiz için yeter.

\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Aciz G.Saray 19 Mart 2014
Deplasman Kâbusu 3 Mart 2014

Günün Köşe Yazıları