Adana Demirspor'un yeni başkanı belli oldu

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un ertelenen olağanüstü genel kurulu bugün yapılan ikinci oturumda çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşirken, yeni yönetim Mehmut Gökoğlu başkanlığında oluştu. Genel Kurulda Mehmet Gökoğlu'nun listesi 191, diğer aday Nilay Ateşoğulları ise 35 oy aldı.

Yayınlanma: 30.05.2017 - 19:19
Abone Ol google-news


Olağanüstü genel kurul Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda Av. Aziz Erbek başkanlığındaki divan kurulu ile gündem maddelerine geçildi. Sedat Sözlü başkanlığındaki yönetim kurulunun ibra edilmesinin ardından söz alan başkan adaylarından Av. Müslüm Susar, diğer adaylara başarılar dileyerek adaylıktan çekildiğini açıkladı. Diğer başkan adayları Mehmet Gökoğlu ile Nilay Ateşoğulları ise konuşmalarında kulüple ilgili projelerini anlattılar.

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Genel kurulun yapılacağı Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu önünde ve içerisinde güvenlik güçleri olağanüstü emniyet tedbirleri aldı. Salonun etrafında ise 2 tane TOMA bekledi. Üyeler salona tek tek isim ve üst kontrolü yapılarak girdi.

SEDAT SÖZLÜ'DEN KÜFÜR UYARISI

Adana Demirspor'da 2 yıl başkanlık yapan Sedat Sözlü "Bu kulübe hizmet etmek benim için onurdu. Bana bu şansı verdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak, şeref tribününde çok ağır küfürlerle karşılaştım. Bunlar Adana Demirspor taraftarına yakışmadı. Çok üzüldüm. Taraftarlardan isteğim benden sonra gelecek başkan ve yöneticilere sahip çıkmalarıdır. Küfür etmeyin, bu insanlar Adana Demirspor'a hizmet için geliyorlar" dedi.

GÖKOĞLU: "SORUNLARI BİLİYORUZ"

Genel kurul üyelerine teşekkür eden ve divan başkanı Av. Aziz Erbek, eski başkan Sedat Sözlü, diğer başkan adayı Nilay Ateşoğlulları'na çiçek veren Başkan Mehmet Gökoğlu "Türkiye'nin en önemli spor kulübü Adana Demirspor'a hizmet etmenin şerefini yaşamak için deneyimli ekibimizle yola koyuldu. Adana Demirspor'un kronikleşmiş sorunlarını biliyoruz. Taraftarımızın beklentilerinin farkındayız. Biz kalıcı sorunlara kalıcı çözümler getirip istikrar ve güven ortamını yakalayacağız. İlk hedefimiz camia içinde birlik ve beraberliği sağlamaktır. Artık tek ses olmanın, hep birlikte güçlü bir Adana Demirspor inşaa etmenin vakti gelmiştir. Biz ekip olarak şeffaf, kurumsal, vizyoner bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz" dedi.

YENİ YÖNETİM

Mehmet Gökoğlu başkanlığındaki Adana Demirspor'un 21 kişilik yönetim kurulu şöyle;
"Şentürk Çalık, Aziz Kaya, Ümit Onatca, Erdinç İpek, Şerif Güler, Aziz Can Eken, Mehmet Yalçın, Levent Duyuler, İmam Gazali Hıradağı, Casim Korkmaz, Murat Çardak, Kazım Bozan, İsmail Tanrıverdi, Mustafa Selek, Önder Kaypak, İzzettin Turgut, Mustafa İzgioğlu, İsa Tuzcu, Ahmet Yarar, Kayhan Dağdanaşar."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler