Avrupa basını Fenerbahçeli ismi topa tuttu

Diego Costa, Bruno Alves'in sert faulü sonrası sinirlenirken Avrupa basını da bu harekete kayıtsız kalmadı.

Yayınlanma: 09.08.2014 - 12:22
Abone Ol google-news

Fenerbahçe ile Chelsea arasında oynanan karşılaşmada Bruno Alves'in Diego Costa'ya yaptığı faul Avrupa basınında manşet oldu.

Soma'da hayatını kaybeden madencilerin aileleri yararına düzenlenen mini turnuvada Chelsea ile Fenerbahçe karşı karşıya gelirken maçın 28. dakikasında Bruno Alves'in İspanya Milli Takımı forması da giyen Diego Costa'ya yaptığı sert faul ortalığı karıştırdı.

Daily Mail, "Diego Costa ayağının kırılmasından son anda kurtuldu" derken, Bruno Alves için, 'iki ayağıyla birden Costa'ya saldırdı' benzetmesi yapıldı.

İspanyol Sport ise haberin videosunu okuyucularını sundu ve; "Acımasız Bruno Alves'in, Diego Costa'ya yaptığı faul..." ifadelerini kullandı.

Bruno Alves'in ülkesi Portekiz'de ise Mais Futebol, milli oyuncularının Diego Costa'ya 'kötü davrandığını' İspanyol yıldızın gol atmasına rağmen kendisine yapılan faul nedeniyle soyunma odasına sinirli gittiğini satırlarına taşıdı.

Marca ise, dostluk maçının havasını Bruno Alves'in sert faulünün bozduğunu yazarken Portekizli yıldız için onlar da Sport gibi 'acımasız' sıfatını kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler