Balıkesirspor'da çifte bayram

TFF 1'inci Lig'de Göztepe'yi 2-1 yenerek ilk galibiyetini alan Balıkesirspor çifte bayram yaparken, maçtan önce, "Sonuç ne olursa olsun önemli kararlar alabilirim" diyen Teknik Direktör Reha Erginer bu sözleriyle istifa sinyali vermediğini söyledi.

Yayınlanma: 12.09.2016 - 11:26
Abone Ol google-news

                                                                                                                                                               Kulübün yaşadığı sorunlara dikkat çekmek için yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını dile getiren Erginer, "Ben kulübün geleceğinin, hedeflerinin, futbolcuların ve teknik heyetin durumunun masaya yatırılması gerektiğini ifade ettim. Bu söylediğimin arkasındayım. Maçı kazandık diye söylemlerimde bir değişiklik yok. Tehlike büyümeden bir şeyler söylemek istedim. Bundan ne çıkarıldı bilmiyorum" diye konuştu.

Başarının kolay gelmediğini daha önce de ifade ettiğini hatırlatan Reha Erginer sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kurulan iyi kadrolar, yapılan transferler şampiyon olacağınız anlamına gelmez. Daha sonraki süreci doğru yönetmeniz gerekir. Lig uzun bir maraton. Geçen sezon 3'üncü haftada 1461 Trabzon 2'nci, Alanyaspor 16'ncı, Adanaspor ise 17'nci sıradaydı. 1461 Trabzon küme düştü, Alanyaspor ve Adanaspor ise Süper Lig'e çıktı. İki mağlubiyet alınca iş bitmiyor, ya da bir galibiyetle bahar ya da yaz gelmiyor. Benim söylediklerim Balıkesirspor'un geleceği ile, menfaati ile ilgili. Bir hoca durup dururken bunları söylemez. Birilerinin harekete geçmesi, bir şeyler yapması gerekiyor."

BEKAMENGA FIRTINASI
Balıkesirspor'un sezon başında Fransa 2'nci Lig takımlarından Troyes'dan kadrosuna kattığı Christian Bekamenga, 3 maçta 3 gole ulaştı. Göztepe filelerini 2 kez havalandıran Kamerunlu forvet, takımın attığı tüm gollerin kahramanı oldu. Eskişehirspor maçında bir de penaltı kaçırmasına karşın toplamda 3 gole ulaşan Bekamenga, bu sezon takımın en önemli silahı olacağını gösterdi. Göztepe maçının 84. dakikasında zorlanınca kendi isteği ile çıkıp, yerini Abdülkadir'e bırakan Bekamenga'nın Bandırma derbisinde takımdaki yerini alması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler