Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakiplerini tanıyalım

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edecek Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakiplerini tanıyalım...

Yayınlanma: 29.08.2014 - 15:12
Abone Ol google-news

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş ve Trabzonspor'un grupları Monaco'daki Grimaldi Forum'da yapılan kura çekimi sonucu netleşti.

BEŞİKTAŞ'A İNGİLİZ DEVİ

Tottenham:  Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile eşleşen ve rakibine elenen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde birinci torbadan Tottenham ile eşleşti. İngiliz futbolunun en önemli ekiplerinden biri olan Tottenham'ı Mauro Pocchettino çalıştırıyor. Kadrosunda Adebayor, Lennon, Dembele ve Lloris gibi önemli futbolcuları bulunduran Londra ekibi maçlarını 36.310 kişilik White Hart Lane'de oynuyor.  

Partizan: Sırp futbolunun en önemli temsilcilerinden biri olan Partizan'ı Sırp teknik adam Marko Nikolic çalıştırıyor. Tıpkı Beşiktaş gibi taraftarlarının ateşli olmasıyla tanınan siyah beyazlı takımın kadrosunda bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Sasa İliç yer alıyor. Maçlarını 32.710 kişilik Stadion Partizana'da oynayan Partizan, 4 kez UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalma başarısını gösterdi.

Asteras Tripolis: Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde son torbadan çektiği Asteras, 18 takımlı Yunanistan Ligi'nde 17. sırada yer alıyor. Teknik adamlığını Staikos Vergetis'in yaptığı sarı mavili takım maçlarını 7.616 kişilik Gipedo Theodoros Kolokotronis Stadı'nda oynuyor

TRABZONSPOR UKRAYNA'NIN YÜKSELEN DEĞERİ İLE EŞLEŞTİ

Metalist: UEFA Avrupa Ligi'ndeki bir diğer temsilcimiz Trabzonspor, daha önce Beşiktaş'ın da karşılaştığı Metalist takımını ilk torbadan çekti.  Teknik direktörlüğünü Igor Rakhaev'in yaptığı Ukrayna temsilcisi kadrosunda bir dönem Trabzonspor forması da giyen Jaja'yı barındırıyor. Metalist'in kadrosunda dikkat çeken diğer isimler ise Alejandro Gomez, Jose Sosa ve Rodrigo Moledo. Metalist, maçlarını 38.685 kişilik OSK Metalist Stadı'nda oynuyor.

Legia Varşova: Polonya temsilcisi Legia Varşova'yı Norveçli teknik adam Henning Berg çalıştırıyor. Polonya ekibinde en fazla dikkat çeken isimler Orlando Sa ve Guilherme olarak karşımıza çıkıyor.  Varşova temsilcisi maçlarını 33.609 kişilik Pepsi Arena'da oynuyor.  Legia Varşova, Trabzonspor ile 2013-2014 sezonunda UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda eşleşmiş ve grupta son sırada yer almıştı. Trabzonspor, rakibi ile oynadığı iki mücadeleyi de 2-0 kazanmıştı.

Lokeren: Trabzonspor'un 4. torbadan eşleştiği Belçika temsilcisi Lokeren'i Belçikalı teknik adam Peter Maes çalıştırıyor. Maçlarını 12 bin kişilik     Daknamstadion'da oynayan Lokeren, Belçika Ligi'nde ilk hafta maçında Westerlo'ya deplasmanda 1-0 mağlup oldu.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon