BJK Genel Sekreteri Ürkmezgil: Hayran kelimesini ortaya çıkarsınlar istifa ederim

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 23.07.2017 - 19:43
Abone Ol google-news

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreter  Ahmet Ürkmezgil Beşiktaş'ın gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sosyal medyayı takp etmediğini ifade eden Ürkmezgil, "Ben eski bir gazeteciyim. Tercüman gazetesinin Tercüman olduğu dönemlerde 15 yıl Tercüman gazetesinde yer aldım. İslam Çup, Atilla Gökçe gibi zamanın önemli gazetecileri ile bir arada bulundum. Dolayısıyla o işin o zamandan kalma dostluklarına dayanarak Hasan Sarıçiçek ile görüşme gerçekleştirdim. Bu röportajı sezon bittikten sonra yapmıştık. İnanın şuana kadar şerefim üzerine yemin edebilrim ki röportajı okumadım. Bugün bir arkadaşım ben aradı. Ben sosyal medya takip etmem. Hasan da bana röportajın çıkacağını haber vermedi. Röportajı yapalı 15 gün olmuştu. Unuttum gitti. "dedi.

"HAYRAN KELİMESİNİ KULLANMADIM"

Fenerbahçe ve Galatasaray'a hayranlık duyduğu şeklinde yansıtılan haberlerin doğru olmadığını söyleyen Ürkmezgil; Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe, Galatasaray'ın şampiyonlukları sonrasında üzülmüyor muyduk? Ezik değil miydik? Yanlış mı bu? Takım maddi ve manevi olarak kötüye gidiyordu. Onlar statlarında oynuyorlardı. Fenerbahçe ve Galatasaray'a hayranım kelimesini asla kullanmadım. Böyle bir şey olabilir mi? Hangi Beşiktaşlı o dönemlerde ezik değldi ki? Hayran kelmesini ortaya çıkarsınlar hemen istifa ederm. Hayran kelmesn kullanmadım. Eziklik doğru" dedi.

SAMET AYBABA DÖNEMİNDE BİLE ŞAMPİYON OLABİLİRDİK

HABER1903'ün haberine göre Beşiktaş Kulübü'nde Süleyman Seba'nın ardından en başarılı başkanın Fikret Orman olduğunu dile getiren Ürkmezgil; "Beşktaş yönetimine girmeden önce Fikret Orman ve yöneitminin asla devam edeceğini düşünmüyordum. Çünkü kulübün durumunu biliyordum. Yönetime girdikten sonra kulübün durumunun daha kötü olduğunu gördüm. Oradan yavaş yavaş güzel bir takım kuruldu. Samet Aybaba dönemnde bile şampiyon olabilirdik. Daha sonra hep üzerine koyarak devam ettik. Borçlar yoluna girdi. Eskiden kapıda icralar bekliyordu. Şimdi icralar bitti, FİFA'daki davalar bitti. Süleyman Seba'dan sonra Beşktaş'ta en önemli işler yapan başkan Fikret Orman'dır. Süleyman Seba ile karşılaştırma yapmadım. Ben Süleyman Seba ekolünden gelmeyim. Fikret Orman'ın yaptıklarının ardından ona laf söyleyebilecek biri var mıdır? " dedi.

AYKUT, BENİM KARDEŞİM OLAMAZ MI?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile ilgili açıklamalarına açıklık getiren Ürkmezgil; "Aykut Kocaman ile İstanbulspor'da beraberdim. Ben İstanbulspor'da oynadım, orada yöneticilik yaptm. Aykut ile dostluğum oralardan başlar. Onun efendiliği, adamlığı kimse tarafından tartışılamaz. Ben burada Fenerbahçeli Emre, Volkan, Azz Yıldırım demiyorum. Ben Abdullah Avcı'yı da çok severm. Ona da yere yatsana diyorlar. Burada yanlış olan nedir? Aykut benim kardeşm olamaz mı? Fenerbahçeli Semih Yuvakuran'ın oğlu bizim takımda oynuyor. Oğlum geldiğinden beri Beşktaş'a başarılarından ve oğlumdan dolayı sempati duyuyorum dedi. Şmdi ne olacak? Bunlar ayıp şeyler. 4 yıldan bu yana medyadan uzak durmaya çalışıyorum ve medyatik olmadım. 63 yaşındayım ve Spor basını ben çok iyi tanır." diyerek sözlerini tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler