Dilmen, genç yıldızı kendine benzetti: "Yavru Rıdvan!"
Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 5. haftasında oynanan Fenerbahçe - Bursaspor maçını futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen analiz etti.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 5. haftasında oynanan Fenerbahçe - Bursaspor maçını futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen analiz etti.
NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol adlı programda konuşan Dilmen, "Pereira zaten Molde maçından sonra birkaç oyuncuyu oynatmayacaktı. Hoca, Sow'un gidişi ve Diego'nun sakatlığı sonrası formatı değiştirdi. Sezon başındaki ve Molde maçındaki çılgın oyundan vazgeçti. 4-3-3 oynamaya karar vermiş. Ve bunu Van Persie-Fernandao Nani'yle değil. Markovic-Fernandao Nani'yle oynattı. Pereira, bu formatı doğru oyuncularla oynamaya karar vermiş. Aslında Molde maçına da iyi başlamıştı Fenerbahçe. Caner ve Van Persie formsuz olduğu için kenarda. Markovic hazır olmamasına rağmen 'Yavru Rıdvan!' gibi" ifadelerini kullandı.
'Pereira her geçen gün gelişiyor'
Dilmen, "Açıkçası skora bağlı bir görüntü oldu. İkinci yarıda Bursa oyunu dengeledi ama golü atana kadar. Sonra yine oyun Fenerbahçe'ye döndü. Her gün antrenörün üzerine koyduğunu görüyorum. Diego'nun yokluğu ve Sow'un gidişi sistemin oturmasına sebep oldu. Ligde Pereira dışında herkes bu ligin antrenörü. Sadece Gençlerbirliği'nden kovulan Baxter vardı. Pereira önce böyle gitmeyecek dedi. Sistemini doğru uygulayacaksın ve bu ligi hafife almayacaksın. Fenerbahçe taraftarı, Pereira geldiğinde, 'Bu ligi forse edeceğiz" dedi. Ama bu takım sakatlanmaya ve ceza almaya aday bir takım. Shakhtar maçından ders alınmadı, sonra Rize'de falan da pozisyona giremedi. Ardından Pereira yavaş yavaş değişikliğe gitti. Formatı 4-3-3'e çevirdi. Pereira her geçen gün gelişim kaydetti" dedi.

Spor Haberleri
-
Jose Mourinho'dan sözleşme yanıtı!
-
FIFA Başkanı duyurdu: Dünya Kupası finalinde bir ilk!
-
Kyrie Irving'den kötü haber: Sakatlık durumu belli oldu!
-
Ömer Erdoğan'dan Sivasspor'a veda!
-
Süper Lig'de ayrılık resmen açıklandı!
-
Bilet fiyatını 5 TL yaptı: Taraftarlara çağrıda bulundu!
-
Zeynep Sönmez'den üzen haber!
-
LeBron James'ten NBA tarihine geçen başarı!
-
Fenerbahçe'de transfer harekatı!
-
Liverpool, PSG deplasmanında
En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
İmamoğlu'nun ifadesi Cumhuriyet'te!
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
‘Affedebileceğim bir şey değil’
-
'Ordunun yeni Türkçe sözcüsü eski bir gangster'
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı