Ersun Yanal, Akyazı Stadı'nda imzaladı!

Ersun Yanal, yapımı süren Akyazı Stadı'nda düzenlenen imza töreni ile kendisini Trabzonsporlu yapan imzayı attı.

Yayınlanma: 25.05.2016 - 14:27
Abone Ol google-news

Trabzonspor'da anlaşmaya varılan teknik direktör Ersun Yanal yapımı süren Akyazı Stadı'nda düzenlenen imza töreni ile kendisini Bordo - Mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende ilk olarak söz alan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta şöyle konuştu:

"Bugün Trabzonsporumuz için gerçekten tarihi bir gün hani derler ya siyasilen Konya'ya deniz getireceğiz derler ya biz de Trabzon'a ovayı getirdi. Trabzon'da böyle düz bir yer bulmak imkansız.

Bu statla kompleksle birlikte Trabzonspor ve Trabzon, bütün camiamız hep beribar yukarıya doğru çıkacağız. Burası sadece spor kompleksi değil şehrin nefes alacağı bir alan olmaya da aday. Trabzonspor maalesef dip yapmış bir noktada. Herşeye yeniden başlamamız gerekiyor. bu tesis herşeye yeniden başlamamıza referans olacaktır. Bizi ateşleyecek unsun olacaktır. Ersun hocamızla birlikte buradan yeniden yeni bir yolculuğua başlayacağız. Hocamıza yeniden hoşgeldin diyorum. Ersun Yanal ile yeni bir heyecanın eşiğindeyiz. Bu tesile beraber birbirimize söz verip iyi ve kötü günde Trabzonspor'un arkasında durarak yeni bir başlangıç yapacağız"

Usta'nın ardından söz alan Ersun Yanal ise şu ifadeleri kullandı:

"Neye ihtiyacımız olacağının farkındayım. Türkiye'de Trabzonspor önemli bir değer. Bu değerleri çok iyi biliyor ve tanıyorum. Bizim ihtiyacımız olan yapılanmanın ne olduğunu bildiğimiz için çok fazla zorlanacağımızı düşünmüyorum. İhtiyaçlarımız belli. Dip yapmış bu Trabzonspor'u nereye taşıyacağımızı çok iyi biliyoruz. Şimdi çalışma zamanı. Trabzonspor artık hangi şartlar ve koşullarla çalışacağını çok iyi biliyor. Herkesin burada sabrına ve desteğine ihtiyacımız var. Kuracağımız sağlıklı bir yapıyla uzun ve orta vaadeli planla sağlam adımlarla çatısını sağlam kuran temelini sağlam atan bir takım kuracağız"

Konuşmaların ardından Ersun Yanal kendisini Trabzonspor'un yeni teknik direktörü yapan sözleşmeyi imzaladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler