Fenerbahçe Gustavo Gomez'i bitirdi... Emre Mor'un menajerinden açıklama var

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe'nin Gustavo Gomez'i renklerine bağladığını açıkladı. Öte yandan Emre Mor'un menajeri de Fenerbahçe ile temas halinde olduklarını belirtti.

Yayınlanma: 21.08.2017 - 11:05
Abone Ol google-news

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe'nin Gustavo Gomez'i renklerine bağladığını açıkladı. Son olarak Giuliano ve Roberto Soldado'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, stoper transferinde de mutlu sona ulaştı.

Gustavo Gomez bitti

Simon Kjaer'i 12.5 milyon Euro karşılığında Sevilla'ya satan sarılacivertliler, bu boşluğu Gustavo Gomez ile doldurdu. Trabzonspor'un da ısrarla istediği Gomez için kulübü Milan'la görüşmelerde anlaşma sağlayan sarı lacivertli yönetim bordo-mavililere Giuliano'dan sonra bir transfer çalımı daha attı. Gecenin bomba transfer haberini Gianluca Di Marzio da doğruladı. İtalyan gazeteci, Gustavo Gomez'in Fenerbahçe'yle imzaladığını iddia etti.

Fenerbahçe menajeri Çetinkaya İtalya'ya gitti

Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın, bugün Milano uçağıyla İtalya'ya gideceği ve transferi tamamlanmak üzere olan Paraguaylı stoper Gustavo Gomez'i yarın İstanbul'a getireceği öğrenildi.

Emre Mor'un menajerinden açıklama

Fenerbahçe, Inter ile anlaşamayan Dortmundlu futbolcu Emre Mor'da sona yaklaştı. Aylardır bu transfer için uğraşan sarı-lacivertliler, futbolcunun Inter ile anlaşamamasının ardından tekrar devreye girdi. Daha önce futbolcuyla yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlayan sarı-lacivertli yönetim, Borussia Dortmund ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamamıştı. Yönetim son olarak Alman kulübüne sunduğu teklifi yükseltti. Yaşanan bu gelişmenin ardından iki kulübün anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi. Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan da yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile sıcak temas halindeyiz" dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler