Fenerbahçe Kulübü'nden çocuk şenliği

Fenerbahçe Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Fenerbahçe Çocuk Kulübü Fantorya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi.

Yayınlanma: 23.04.2014 - 17:12
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri ve Kocaeli İnterteks Fuar Alanı'nda kurulan oyun parkında çocuklar keyifli anlar yaşadı.

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeki şenliğe sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyeleri ve aileleri de katıldı. Futbol takımı oyuncuları Cristian Baroni, Salih Uçan, Alper Potuk ve Pierre Webo da şenlik alanında yer aldı. Şenliğe katılan minik taraftarlar, oyunculara büyük ilgi gösterdi.

Etkinlikle ilgili FBTV'ye açıklamalarda bulunan oyunculardan Cristian, kulübün güzel bir organizasyonda çocukları bir araya getirdiğini söyledi.

Kendi çocukları için de güzel bir etkinliğin gerçekleştirildiğini vurgulayan Brezilyalı oyuncu, "Kulübümüze teşekkür ediyorum. Önemli bir gün olduğunu düşündüğümüz için geldik. Fenerbahçe'nin organizasyonu olduğunu biliyoruz. Çocuklarımız ve başka miniklerle zaman geçirmek istedik" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor maçıyla ilgili soruya Cristian, "Bu hafta şampiyon olmamız söz konusu. Şampiyonluk maçına geldik. Bu karşılaşmanın önemini biliyoruz. Şampiyon olmak için her şeyi yapacağız. Başkanımız için de mücadelenin önemini biliyoruz. Ona bu mutluluğu tattırmak istiyoruz. Bunun bilinciyle hazırlanacağız. Hafta sonunu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz" yanıtını verdi.

- Webo: "Özel bir duygu"

Fenerbahçe'nin golcü oyuncularından Pierre Webo ise organizasyona katılmanın özel bir duygu olduğunu dile getirdi.

Dünya üzerinde böyle bir organizasyon yapan başka kulübün bulunmadığına dikkati çeken tecrübeli oyuncu, "Aileler de çocuklarıyla birlikte burada. Herkesin yapmaktan keyif aldığı bir organizasyon içindeyiz. Çocukları mutlu etmek herkesin sevdiği bir duygudur. Bizim için büyük bir his. Çocuklara bağlılığımızı gösteriyoruz. Her zaman onlarla birlikte olmak istiyoruz. Kulübümüzü seviyoruz" şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor maçının da önemli bir karşılaşma olduğunu hatırlatan Webo, "O maça her şeyimizi vereceğiz. Galibiyet durumunda şampiyon olacağız. Kadınlar ve çocuklar maça gelecek. Çocukları da mutlu etmenin bir diğer yolu olacak" dedi.

- Çetinkaya: "Muhteşem bir ortam"

Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ise kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ı etkinlikten dolayı tebrik etti.

Çocukların eğlenmesi ve Fenerbahçelilik duygusunu yaşaması için muhteşem bir ortamın yaratıldığını vurgulayan Çetinkaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Herkes çok eğlendi. Fenerbahçe halkın takımıdır. Taraftarlarımızla iç içeyiz. Her şeyi beraber yapıyoruz. Başkanımız özellikle futbolcuların olmasını istedi. Halktan kopuk kulüp değiliz. İyi günde de kötü günde de beraber hareket eden bir futbolcu grubu var. Yüksek karakterli oyunculara sahibiz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler