Fikret Orman: Herkesin kıskandığı kulübüz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ezeli rakiplerine gönderme yaptı.

Yayınlanma: 30.10.2016 - 21:06
Abone Ol google-news

Beşiktaş Kulübü Vodafone Arena’nın açılmasıyla birlikte yeni sezonda göçebelikten kurtuldu. Nasıl artık maçlarını kendi evinde oynuyorsa, birçok aktivitesini de yine bu stadın içinde yapıyor. Dün Divan Kurulu toplantısı da buradaydı. Denetleme Kurulu tarafından disiplin kuruluna verilen Yalçın Karadeniz, kendisini aklayan açıklamalar yaparken Başkan Fikret Orman, bazı iç kavgaların çok gereksiz olduğunu ifade etti.

G.Saray için olay sözler

Orman, “Bizim işimiz iç çatışmalar değildir. Bizim işimiz dışa karşı Beşiktaş’ı en iyi yere getirmektir. Sinerjimizi içe harcamamamız lazım. Bir kulübümüz mallarımızı satmak zorundayız, satamazsak oyuncularımızın maaşını ödeyemiyoruz diyor. Bu kulübümüz nerede? Şu anda Avrupa’ya gidebiliyor mu? Biz kimseye malımızı satalım dedik mi? Fenerbahçe, Divan Kurulu’nda borcu açıklanıyor; bunu kimse sorgulamıyor. Biz buraya geldiğimiz zaman iptotek doluydu. Kulübü 330 milyon dolar borçla aldık, 100 milyon dolar faiz ödedik. Biz bu borcu stadımız yokken ödedik” dedi.,

‘STATTA YERİ GELDİ AMELE GİBİ ÇALIŞTIM’

Orman’ın konuşmaları zaman zaman alkışlarla kesildi. İşte açıklamalarından bir bölüm. “Galatasaray 1.5 milyar TL ile yolun sonuna geliyor biz 2.5 milyar TL ile güllük gülistanlığız. Bu stat kendiliğinden mi oldu? Bizim küçüklüğümüzde tatlı cadı Samantha vardı. Burnunu oynatırdı. O mu yaptı sanıyorsunuz stadı? Bu stadın her bir metre karesinde bizim emeğimiz var. Statta yeri geldi amele gibi çalıştım. Günler, aylar oldu çocuklarımızı göremedik. Maaşla çalışan insanlar değiliz. Sadece Ağustos ayında 65 bin kilometre yol gitmişiz. Yayın gelirimiz yoktu, 75 milyon dolarlık kredi alınmıştı; bunu ödedik, bitirdik. Stat gelirlerimiz yoktu. Beşiktaş, bizden önce uçakla deplasmana gidemeyecek durumdaydı; şimdi kendi uçaklarımızla seyahat ediyoruz. Fenerbahçe Başkanı açıkladı, 12 milyon dolar gelir elde ediyor basketten diye. Bunun 7 milyon doları salondan. Geçen gün bizim maçımız vardı, sordum 35 bin TL gelir elde etmişiz.”

FETÖ açıklaması

Orman “İstiyoruz ki Beşiktaş’a değer katacak insanlar yönetime gelsinler, başkan olsunlar. Bu kaliteyi tutturamazsak insanlar kaçarlar. Hamdolsun bütün camiaların içinde FETÖ’ye en az bulaşmış camia Beşiktaş camiasıdır.” diye konuştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler