Galatasaray transferde rotayı değiştirdi
Galatasaray yerli transferde çözüm arayışında. Sarı kırmızılılar talip oldukları Eskişehirsporlu Tarık ve Kayseri Erciyessporlu Yasin Öztekin için iki kulübün de 5 milyon EURO'nun üzerinde bonservis bedeli istemeleri üzerine, bu iki transferden vazgeçme noktasına geldi ve alternatif transfer arayışına yöneldi.
Galatasaray, Eskişehirsporlu Tarık'a alternatif olarak Bursaspor'un sağbeki Şener Özbayraklı ve Rizesporlu Koray Altınay'a yöneldi. Her iki oyuncu içinde girişimlere başlayan sarı kırmızılı kulüp, bu iki oyuncudan birini renklerine katmak için görüşmelerini sürdürüyor.
Galatasaray'ın yüksek fiyat nedeniyle vazgeçtiği ikinci oyuncu Kayseri Erciyesli Yasin Öztekin. Yasin'e alternatif olan isimler ise Gençlerbirliği'nin Türk pasaportuna sahip oyuncusu Jimmy Durmaz. Jimmy Durmaz'ın sözleşmesini gelecek yıl sona erdiği için başkan İlhan Cavcav'ın bu oyuncunun bonservisinde indirime gittiği öğrenildi. Sarı kırmızılılar ayrıca Hollanda'nın Heerenveen Kulübü'nde forma giyen gubetçi Bilal Başakçıoğlu'nu da listeye alarak Jimmy Durmaz ile arasında bir tercih yapacağı da bildirildi.
Video Haberler
-
İstanbul Boğazı'nda tehlikeli anlar
-
Festivalde sahne çöktü: 1 ölü, 40 yaralı
-
Hırsız önce uyuyan kadını öptü sonra telefonunu çaldı
-
'Yurt sorunu bitecek, kredi oranı artacak'
-
Banka müdürünün rehin alındığı olayda yeni gelişme
-
Erdoğan'ın önüne geçmesi sinirlendirdi
-
Otobüste yumruk yumruğa kavga kamerada
-
540 gramlık parmak bebeğe kök hücre mucizesi
-
'BALKIZ' doğaya bırakıldı
-
Ebru Baki'nin canlı yayındaki uykusuz hali gündem oldu
En Çok Okunan Haberler
-
'Senin bineceğin tek otobüs...'
-
Yeni skandal polislik sınavı mı?
-
'Emniyet'teki dostlarını arayıp...'
-
Erdoğan'ın önüne geçmesi sinirlendirdi
-
Azez'de Türk bayrağını yakmaya çalışanlar yakalandı
-
Meteoroloji'den 9 il için gök gürültülü sağanak uyarısı
-
'Çareyi hakimleri göndermekte buldular'
-
'Kılıçdaroğlu üstüne basa basa söyledi'
-
'Bu aklın ülkemize verecek hiçbir faydası kalmadı'
-
Kapatılan askeri hastaneler için harekete geçiliyor