İlhan Cavcav'dan sürpriz teknik direktör adayı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde, teknik direktörlük için İbrahim Üzülmez'in ismi gündeme geldi.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Eskişehirspor maçı sonrası Yılmaz Vural ile yollarını ayıran ve teknik direktör arayışlarına devam eden kulüp başkanı İlhan Cavcav, aday listesine, Mesut Bakkal ve Sergen Yalçın'dan sonra İbrahim Üzülmez'i de ekledi.
Ligin 15. haftasında Medicana Sivasspor maçından sonra Mehmet Özdilek ile yollarını ayıran, Fenerbahçe maçında takımın başına Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Hacettepe'nin teknik direktörü Mustafa Kaplan'ı getiren Cavcav, devrenin son haftası öncesinde Yılmaz Vural ile anlaşmıştı. Cavcav, 6 günlük görev süresinin ardından Vural'ı da takımdan göndermişti.
Teknik direktör arayışlarına devam eden kulüpte, Mesut Bakkal ve Sergen Yalçın'dan sonra, İbrahim Üzülmez de aday listesine girdi.
Üzülmez ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.
Video Haberler
-
Yaş çay alım kampanyası sorunlu başladı
-
İzmir'de orman yangını
-
Elif hemşirenin acı sonu
-
Antalya'da katliam: 2 çocuğunu öldürdü
-
'6 yaşındaki kızını bıçakla öldürdü' iddiası
-
Ölüme davetiye çıkaran yolculuk: Sürücüler müdahale etti
-
Otomobil akaryakıt istasyonunda alev aldı!
-
Jandarmadan 'kumar' operasyonu
-
İstanbul'da feci kaza: Yaralılar var
-
Düğün konvoyundaki otomobil, çocuğa çarptı
En Çok Okunan Haberler
-
Fuat Oktay yuhalandı
-
'Eğer o karar alınırsa AKP siyasetten silinir'
-
5 Manşet, 5 Erdoğan!
-
Sağlık Bakanlığı'ndan 'maymun çiçeği virüsü' açıklaması
-
Öğrencileri taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü, 41 yaralı
-
'Tam oradayız...'
-
Anadolu Efes, bir kez daha EuroLeague şampiyonu!
-
Yanlış kişiye ödeme yapan bankaya kötü haber
-
'Biz de lider olarak kabul edebiliriz'
-
'Beni idama bile götürseler...'