Kadro neşteri

Advocaat, ligdeki Kasımpaşa maçında revizyona gidecek.

Yayınlanma: 17.02.2017 - 19:16
Abone Ol google-news

F.Bahçe’de sezon başında Vitor Pereira gönderildi, yerine Dick Advocaat geldi. Görüyoruz ki Hollandalı teknik adam da çare olamadı. Sarı- Lacivertlilerde yolunda gitmeyen birçok şey var. Advocaat, kaybedilen her maç sonrasında futbolcuları için ağır yorumlarda bulunuyor. Haklı, ama kendisi de bir o kadar suçlu. Sow’un Hasan Ali Kaldırım’ın önünde ne işi var. Kim gol atacak. Krasnodar maçında Emenike kurtarıcı mıydı? Oyunda kaldığı süre içinde ne yaptı? Tek dikkat çeken yönü yeni saçları oldu. Nijeryalı Fenerbahçe’yi kafasında bitirmiş, Fenerbahçe hâlâ Nijeryalı’dan medet umuyor. Bu kadar vurdumduymaz bir adam olmaz. Kulüp kaç kere şans verdi, o verilen şansın hiçbirini kullanamadı. Sadece Emenike kötü değildi. Bütün takım kötüydü. Kaleci Volkan’ın yediği gol, UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin yediği “en erken ikinci gol” oldu. İnsan böyle maçlarda formasını terletir. İyi ki Krasnodar ikinci golü atamadı. O zaman turda zora girerdi.

Advocaat’ın kalması zor

Advocaat, bu futbolcularla başarının gelmeyeceğini biliyor. Şikayetleri hep bu yüzden. Sezon sonu Hollandalı kalır mı kalmaz mı tartışılır ama bugüne baktığımızda tablo hocanın ülkesine dönmek istediği şeklinde. F.Bahçe, ara transferde tek oyuncu aldı o da ortalarda yok. Kim bilir belki de oynamayan sezon sonu geldiği yere dönecek. Gidişat hiç iyi değil. Krasnodar ile oynanacak rövanş maçında seyirciye mutlak ihtiyaç var. Takımın sezon sonuyla beraber birkaç ismin dışında tepeden tırnağa değişmesi gerekiyor. Yöneticiler sus pus. Demek onlar da takıma olan inançlarını kaybetmişler.

Yeni isimler şans bulacak

Teknik direktör Advocaat, Kasımpaşa maçı için kadroda revizyona gidecek. Krasnodar deplasmanında bazı oyuncuların sahada olmadığını söyleyen Hollandalı çalıştırıcı, uzun süredir forma giymeyen Emmanuel Emenike hakkında ise “Başka oyunculardan fark yaratmalarını bekliyordum” ifadesini kullandı. Advocaat, “Deplasmandaki bir maça üst düzey mücadele ile çıkmalısınız. Bu şekilde mücadele edilmez. İkinci maçta değişiklikler olabilir. Bunu pazar günü bile, Kasımpaşa maçında yapabiliriz. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda, üst düzey takımlara karşı bile iyi performans sergilediğimizi, iyi skorlar aldığımızı görüyoruz. Maç maç bakarak, yolumuza devam edeceğiz. Avrupa’da, Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Üç kulvarı da ciddiye alıyoruz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler