Mancini'ye büyük tepki... 'İstifa'

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'ya evinde 4-0 yenilirken taraftarların ve spor yazarlarının hedefinde Sarı Kırmızılı ekibin çalıştırıcısı Mancini vardı.

Yayınlanma: 19.04.2014 - 21:21
Abone Ol google-news

Galatasaray'da Kasımpaşa şoku yaşanıyor.

Hafta içinde Bursaspor'u eleyerek adını Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yazdıran Galatasaray ikincilik yolundaki rakibi Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile karşılaşacağı haftada evinde Kasımpaşa'ya farklı mağlup olurken her spor yazarları hem de taraftarlar İtalyan çalıştırıcıyı topa tuttular.

SİNAN ENGİN: 'Mancini'nin Drogba ile arasını iyi tutması lazımdı'

10'a 11 oynamak çok zor. Kasımpaşa'nın ön tarafındaki isimler çok etkili... Galatasaray 4'le iyi kurtuldu. Burak yok, Drogba yok, eksik kalmışsın. Sonuç normal. Bu takıma 9 tane transfer yapıldı birinden verim alınamadı. Mancini'nin ne yapıp edip Drogba ile arasını iyi tutması lazımdı. Drogba'nın sakat olduğuna inanmıyorum. Mancini'ye bunu hep söyledik. Galatasaray'ın genel yapısında da sorunlar var.

RIDVAN DİLMEN:' Bu kadar taktiksel değişiklik olmaz'

'Mancini sürekli sahaya kağıt gönderip taktiksel değişiklikler yapıyor... Bu kadar sistemsel değişik olmaz. Oyuncuların da konsantrasyonunu bozar. Sneijder çevreci bir arkadaş. Kolundaki banda koydu taktık kağıdını. Sahaya atsa bir çok kağıt olacaktı. Bir diğer konu da Telles meselesi... İkinciliğin bu kadar önemli olduğu bir maçta neden Sabri solda oynar?'

BÜLENT YAVUZ: 'Mancini yine kendine has bahaneler bulacaktır'

'1996'dan bu yana Sarı-Kırmızılılar, kendi sahalarında 4 tane, 4-0'lık bir netice almamışlardı. Bu gerçekten Galatasaray için icra edilmesi zor bir skordur... 2 gün önce Bursa'ya 5 tane atacaksın, hem de deplasmanda sonra kendi sahanda 4 gol yiyeceksin. Galatasaray kabul edelim ki büyük bir takım ama bir hafta süper, bir hafta hiçbir varlık gösteremeyecekseniz bu kabul edilemez bir durumdur. Mancini kendine has yöntemiyle bu mağlubiyete bir kılıf bulacaktır..

YALÇIN DÜMER: 'Mancini'den yine değişik bir kadro'

Mancini'den yine değişik bir kadro. Akşamın sürprizi genç Berk İsmail. Kırmızı kart ve penaltıyla başladı maç. Pozisyon başından sonuna kadar temiz. Ev sahibi Hakan Balta'sız erken saatte 10 kişi. Galatasaray buna rağmen istekli ama sadece istek yetmiyor. Sistem falan yok kimse ne yaptığını bilmiyor bir dağınıklık ki hak getire. Sol tarafta Sabri alışmadığı kulvarda çabalıyor, elinde Alex var onu kullanmıyorsun anlayan bana söylesin, diğer yöne bakarsak Eboue koşsun dursun kafasını kaldırdığı yok. Bir abeslikte Yekta varken Ceyhun, bin kunduz! Yahu bir tek olumlu hareketi yok, neymiş İtalyan Hoca ' nın gözdesiymiş. Hadi canım sende. Floryalılar sahada 10 kişi değil, Ceyhun'u da saymazsak 9 kişi, buyur buradan yak...

İşte sosyal medyadaki bazı paylaşımlar:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler