Ozan Tufan için çılgın teklif

Tolgay Arslan’ı Beşiktaş’a kaptıran Trabzon, Bursa’ya ‘paket transfer’ teklifi sundu. Ozan Tufan ve Şener için 8 milyon Euro ve 3 futbolcu öneren Bordo-Mavililer, Timsah’tan haber bekliyor.

Yayınlanma: 29.01.2015 - 09:45
Abone Ol google-news

Sezon başında olduğu gibi ara transfer döneminde de oldukça hareketli günler geçiren Trabzon, rotayı Bursa’nın genç yıldızlarına çevirdi... Tolgay Arslan transferinde büyük hayal kırıklığı yaşayan ve oyuncuyu Beşiktaş’a kaptıran BordoMavililer, teknik direktör Ersun Yanal’ın ‘orta alana takviye şart’ raporu doğrultusunda son dönemde yıldızı parlayan ve transfer döneminin en çok konuşulan ismi olan Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı için harekete geçti. Trabzon, iki futbolcu için daha önce YeşilBeyazlı kulübün kapısını 6 milyon Euro ve Soner Aydoğdu, Mustafa Yumlu ile Zeki Yavru teklifiyle çalmış; takasta ismi geçen oyunculara sıcak bakan Timsah, 9 milyon Euro talep etmişti.

PRESTİJ DE KATACAK

Bunun üzerine Bursa’dan süre isteyen Karadeniz Fırtınası, bu teklife 2 milyon Euro daha ekleyerek 8 milyon ve Soner Aydoğdu, Mustafa Yumlu ile Zeki Yavru’yu Bursa’ya önerdi. Timsah’ın bu teklife kısa süre içinde yanıt vereceği öğrenildi. Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Tolgay Arslan transferindeki prestij kaybını Bursa’dan Ozan Tufan’ı alarak kapatmayı hedeflediği belirtildi.

‘KARA’ FIRTINA

Bir yandan Ozan Tufan transferi için temaslarını sürdüren Trabzon, Bursa’dan gelebilecek olumsuz bir yanıt ihtimalini göz önünde bulundurarak Eskişehir’in genç yeteneği Aytaç Kara’yı da yakın markaja aldı. Eskişehir Kulübü ile Aytaç Kara’nın transferi konusunda tüm pürüzleri halledip teknik direktör Skibbe’nin vereceği son kararı bekleyen Borro-Mavililer, genç futbolcuyla da anlaştı. Aytaç transferinin de 1-2 gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

JUNUZOVIC SINYAL VERDI

Papa’yı Çin’e göndererek yabancı kontenjanını açan Trabzon’un göündeminde yer alan Werder Bremenli Zlatko Junuzovic, Alman basınına konuştu. Avusturyalı orta saha oyuncusu, “Werder’e çok şey borçluyum ama Trabzon’un teklifi benim için çok önemli. Rahat bir kafayla düşünüp son kararımı vereceğim” ifadelerini kullandı. (htspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler