Rıdvan Dilmen'den Hamza Hamzaoğlu'na destek

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Gaziantepspor'u 1-0 yendiği maçın ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma: 29.11.2014 - 22:31
Abone Ol google-news

Dilmen şunları söyledi:

"Oyuncuların maç kazanma arzusu her geçen dakika arttı. İkinci yarıdaki oyunuyla hak etti. Bu kan değişimin, takımı öne götürdüğünü gördük. Motivasyonu arttırdığını gördük."

G.Saray çok zor şartlarda kazandı

"Anderlecht'e kaybediyorsunuz. Avrupa Ligi'nden tamamen eleniyorsunuz. Antrenör değişikliği oluyor. Gecenin 01:30'unda teknik direktörle anlaşıyorsunuz. Teknik direktörsüz gidiyorsunuz maça. Çok zor şartlarda kazandı Galatasaray."

Allah yardımcısı olsun

"Hamza Hamzaoğlu'nun babasına Allah rahmet eylesin. Babası babamızdır. G.Saray hayallerinin takımıdır. Her antrenör için ama özellikle o takımda oynayanlar için. Allah yardımcısı olsun. Başarılar diliyoruz."

Prandelli'ye rağmen...

"Prandelli'nin gönderilmesi, gelecekle ilgili doğru bir karardır. Prandelli'ye rağmen geldiler buraya kadar. Teknik direktör için böyle konuşmak ne kadar doğrudur bilemiyorum ama... Artık gideceğini anladığı haftanan itibaren, ilişkileri yönetici ve oyuncularla kopmuştu. 91. dakikada Furkan'ı almakla 'ben gitmek istiyorum' diyordu. Sabri'nin indiği gin o zaten gitmişti. Kontrattan dolayı biraz problemler çıktı. G.Saray muhtemelen 15 - 20 gündür hoca arıyordu. Geç de olsa, en azından şampiyonluk için ciddi aday olarak devam ederken yoluna, değişiklik, doğru bir değişiklik."

Hamza Hamzaoğlu'nun Fenerbahçeyi alkışlatması

"Hamza Hamzaoğlu'nun öncelikle kişiliğini biliyoruz. İyi bir insandır. Bütün kuşağın sevdiği, oyuncularla ilişkileri, arkadaş ilişkileri düzgün bir adamdır. Oyuncu, teknik bilgisi kadar kişiliğine bakar. Dürüst adam mı diye bir bakar. Bir kere o cepte, düzgün bir adam olduğunu biliyoruz. Asla insanlar, Fenerbahçe'yi alkışlatmasını manipule etmesinler."

Sneijder'le ilgili kullanmaması gereken cümleler...

"Sneijder'in aldığı parayı hak etmemesi, Dünya Kupası'nda koşuyor, ligde koşmuyor açıklamaları, Hamza hocanın kullanmaması gereken cümleler. İnşallah bunu da aşarlar. Gaf diyelim biz ona."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler