Rıdvan Dilmen'den Sow'a: Sadece röveşata yetmez!

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor- Fenerbahçe karşılaşmasının ardından "Sow'un sadece rövaşata ile değil oyun içinde de katkısı olması lazım" diyerek Senegalli golcüyü eleştirdi.

Yayınlanma: 12.12.2016 - 22:59
Abone Ol google-news

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor- Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

DİLMEN İLK YARIDA ŞUNLARI SÖYLEDİ

  • 'Rıza Çalımbay'ın takımı sert ve sağlam olur. Bugün açıkta oynuyorlar. Rıza hocanın maçları 3 ihtimalli geçiyor. Son 4 haftada 13 puan aldılar. Fenerbahçe'nin performansı klasik kontra atak. Bulduğu pozisyonlarda o şekilde. Sow'un sadece rövaşata ile değil oyun içinde de katkısı olması lazım.
  • Aatıf - Volkan Şen değişikliği bekliyorum. Fenerbahçe maçı kazanmak istiyorsa; topa sahip olmalı, sadece kontra atakla olmaz. Öndeki 2 oyuncunun 2 si çok kötü biri de (Lens) vasat oynuyor."

DİLMEN MAÇ SONRASI İSE ŞUNLARI SÖYLEDİ

  • "Sow'un faul gerekçesiyle sayılmayan golünü değerlendiren Dilmen, 'Röveşata pozisyonunda hakemlerin 5'e 5 ayrılacağını düşünüyorum" dedi. Dilmen açıklamalarına şöyle devam etti: "Fenerbahçe'nin ilk 7 maçtaki kötü gidişatı ve kaybedilen puanlar bugün su yüzüne çıktı. Fenerbahçe'nin Lens'in kafa vuruşu dışında pozisyonu yok. Fenerbahçe kısır takım. Alper'in ortası yok. Ya iyi ya kötü. Sow'un çalımı, hızı, şutu soru işareti.'
  • "Herkes 20 yıl sonra Moussa Sow'u röveşata ile hatırlayacak. Yine attı bu gece attı ancak sayılmadı. Fenerbahçe üst üste 5 maç kazanmasına rağmen şampiyonluğa ortak olamadı. Bence Fenerbahçe deplasmanda formatı ve oyuncuları değiştirmeli.
  • 'Alper Potuk papatya falı gibi. Seviyor, sevmiyor...Josef De Souza ile Mehmet Topal'ın haftaya ne oynayacağını biliyoruz. Ama Alper'i bilemiyoruz'

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler