Serdar Aziz'den sakatlık açıklaması!

Galatasaray'ın yeni transferi Serdar Aziz, sakatlığının tamamen geçtiğini ifaderek hocası hakkında "Hocamız gerçekten çok disiplinli. Dışarıdan bu kadar disiplinli olduğunu bilmiyordum. Oyuncularla çok ilgileniyor. Bir saniye bizi boş bırakmıyor. Biraz dinlenmeye çalışınca 'Serdar' diye bağırıyor" dedi.

Yayınlanma: 14.07.2016 - 13:57
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın Bursaspor'dan transfer ettiği Serdar Aziz, "Taraftarlarımızı arkamıza alıp şampiyonluklara koşmak istiyoruz." dedi.

İsviçre'nin Gwatt bölgesinde yapılan kampta GSTV'ye açıklamada bulunan milli futbolcu, sarı-kırmızılı takıma transfer olduğu için mutluluğunu dile getirdi.

Serdar Aziz, başka takımlardan da transfer teklifi aldığını vurgulayarak, şöyle konuştu: "Galatasaray'ın benimle ilgilenmesi mutluluk vericiydi. Bursaspor'dan ayrılacağım kesinleşmiş gibiydi. Milli takım kampına katılmıştım, o süreçte bir sakatlık yaşadım. EURO 20160'da oynayamayacağım haberi gelince ben de Bursa'ya döndüm. Türkiye ve yurt dışından teklifler vardı ama Galatasaray yönetimi sonuna kadar bu transferin arkasında durdu. Başkan Özbek ve yönetim kurulu üyelerine bir söz vermiştim. Bu süre zarfında işi uzatmadan buraya geldim. Bursaspor'dan başka bir yerde oynamamıştım, zor olacağını düşünüyordum ama şimdi rahatım. Burası bambaşka bir camia ve şimdi çok mutluyum."

"Biraz dinlenmeye çalışınca 'Serdar' diye bağırıyor"

Milli futbolcu, güzel bir ortamda kamp yaptıklarını anlatarak, şu ifadeleri kullandı: "Geçen sezonu kötü bir yerde bitirdik, bu sene daha çok çalışmamız gerekiyor. Çalışıyoruz ve bunun karşılığını alacağız. Hocamız gerçekten çok disiplinli. Dışarıdan bu kadar disiplinli olduğunu bilmiyordum. Oyuncularla çok ilgileniyor. Bir saniye bizi boş bırakmıyor. Biraz dinlenmeye çalışınca 'Serdar' diye bağırıyor. Disiplin her zaman önemli, özellikle Türkiye'de disiplinli olunmazsa suistimal edilir. Disiplin oldukça takım maç içinde daha ateşli ve kontrollü oynayacaktır."

KONTROL AMAÇLI OYNAMADIM

Geçen sezonun son bölümünde yaşadığı sakatlığın tamamen geçtiğini belirten Serdar Aziz, "Kendimi gayet iyi hissediyorum. Herhangi bir problemim yok. Önemli bir sakatlıktan çıktım. Thun maçında kontrol amaçlı oynamadım ama ikinci maçta oynarsam benim için ayrı bir mutluluk olacak." şeklinde görüş belirtti.

Galatasaray'ın stadı Türk Telekom Arena'ya daha önce rakip olarak çıktığını dile getiren Serdar, "Hatta Galatasaray'a karşı Arena'da gol atmıştım. Milli takımla ilk maçımda da yine orada Kazakistan'a gol atmıştım. Müthiş bir atmosfer var. Sahaya çıktığımda tüylerim diken diken olmuştu, sanki üşüyor gibiydim. Lig başladığında taraftarlarımızı arkamıza alıp şampiyonluklara koşmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler