"Terör nedeniyle ayrılmak istiyorum"

Brüksel'de gerçekleşen bombalı saldırılar sonrası Belçika'nın önde gelen kulüplerinden Anderlecht'in Arjantin asıllı Belçikalı oyuncusu Matias Suarez, "Güvenliğim için ayrılmaya karar verdim" dedi.

Yayınlanma: 23.03.2016 - 13:59
Abone Ol google-news

Belçika'nın başkenti Brüksel'de dün gerçekleşen bombalı saldırılar futbol dünyasını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Belçika Milli Takımı antrenmanı iptal etmesinin ardından Portekiz ile oynayacağı hazırlık maçının da iptal olması spor dünyasına bomba gibi düştü.

Bu kötü haberlerin üzerine Belçika'nın önemli ekiplerinden Anderlecht'in golcüsü Matias Suarez, saldırılar nedeniyle ülkeden ayrılacağını açıkladı.
Bir İspanyol televizyonuna açıklamalarda bulunan Matias Suarez, "Paris'te yaşananlardan sonra birçok şey değişti. Herkes değişti. Alışveriş merkezlerinde ve sokaklarda artık insan göremiyorsunuz. Herkes korkuyor. Kimse dışarı bile çıkmıyor. Brüksel'de bizim de bulunduğumuz mahallede bir çok 'cihatçı' kimliği olan ve bu tür saldırılara karışmış insan var. Malesef biz, Brüksel'de yaşanan saldırıların bir gün olacağını biliyorduk." dedi.
Haziran ayı için menajerine yeni bir kulüp bulma konusunda talimat verdiğini belirten yıldız oyuncu, "Ailemle konuştum. Menajerime de yeni bir kulüp için talimat verdim. Bunun Belçika'yla da ilgisi yok. Ben burayı çok seviyorum. Üzgünüm ama güvenliğimiz için de yapmamız gereken bu." açıklamasını yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler