UEFA'dan flaş karar! Celtic Devler Ligi'nde!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İskoçya’nın Celtic takımıyla eşleşen Legia Varşova 4-1 ve 2-0’lık galibiyetlerle rahat bir şekilde Playoff turuna kalmıştı. Fakat Polonya ekibinin, 2-0 biten rövanş karşılaşmasında cezalı bir oyuncu oynattığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 08.08.2014 - 12:52
Abone Ol google-news

Geçen sezondan üç maçlık bir cezası bulunan Bartosz Bereszynski’nin adı, takımın 2. ön eleme turunda St. Patrick’s Athletic ile oynanacak olan karşılaşmalar için UEFA’ya bildirilmedi. 22 yaşındaki oyuncunun adı 3. ön eleme turu için bildirilirken oyuncunun normal şartlarda Celtic karşısında oynayamaması gerekiyordu.

UEFA bugün soruşturmasını tamamladı ve Legia Varşova'yı Şampiyonlar Ligi elemelerinden men etti. Onun yerine Celtic tekrar dahil edildi.

Böyle skandal görülmedi

Celtic'i 4-1 ve 2-0'lık skorlarla Şampiyonlar Ligi ön elemesinde safdışı bırakan Leiga Varşova, cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle hükmen yenik sayıldı.

Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda eşi benzeri görülmemiş bir skandal yaşandı. Celtic'i 4-1 ve 2-0'lık skorlarla Şampiyonlar Ligi'nin dışında bırakan Polonya temsilcisi Leiga Varşova, Murrayfield'de oynanan rövanş karşılaşmasının 86. dakikasında cezalı Bartosz Bereszynski'yi oyuna sokunca UEFA tarafından hükmen 3-0 mağlup ilan edildi ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Varşova'nın yaptığı bu hata İskoçya temilcisinde büyük bir sevinçle karşılanırken, Devler Ligi'ne erken veda eden Celtic bu gelişmenin ardından yeniden potaya girmiş oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler