Vida'dan hocasına davet
Hırvatistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Zlatko Dalic, Beşiktaş'ın Hırvat oyuncusu Domagoj Vida'nın kendisini siyah-beyazlı takımın maçına davet ettiğini belirterek, Türkiye'ye gelerek onu desteklemek istediğini söyledi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin (TÜFAD) Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'nde düzenlediği 39. Avrupa Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliği (AEFCA) Sempozyumu'na katılan ve "Avrupa'da yılın en iyi antrenörü" ödülünü alan 2018 FIFA Dünya Kupası finalisti Hırvatistan'ın teknik direktörü Zlatko Dalic, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
Dalic, Domagoj Vida ve Beşiktaş'ın kaleci antrenörü Marjan Mrmic dolayısıyla Türk futbolu hakkında bilgi sahibi olduğunu belirterek, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarını bildiğini ifade etti.
Vida ile çok sık görüştüğünü vurgulayan Dalic, "Vida, tam bir savaşçı olduğu için Ürdün milli maçında onu kaptan olarak seçtim. Çünkü çok mücadeleci bir oyuncu. Beni Beşiktaş maçına davet etti. Programımı ayarlayabilirsem, Türkiye'ye gelerek Beşiktaş'ın bir maçında onu destekleyeceğim." diye konuştu.
- "Fenerbahçe her zaman Fenerbahçe'dir"
Zlatko Dalic, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Fenerbahçe ile Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımları arasında 29 Kasım'da oynanacak maçın her iki takım için de önemli olduğunu ifade etti.
Dinamo Zagreb'in Spartak Trnava'yı sahasında 3-1 yenerek grup liderliğini devam ettirdiğini belirten Hırvat teknik adam, şöyle konuştu:
"Hırvat basını Fenerbahçe maçını önemsiyor. Dinamo Zagreb, 3-1 kazandığı Spartak Trnava zaferiyle turu geçmeyi garantiledi ancak Fenerbahçe maçını önemsiyorlar. Çünkü grubu birinci sırada bitirmek istiyorlar. Fenerbahçe'de hoca değişikliği oldu, kötü sonuçlar aldılar ama bu önemli değil. Fenerbahçe her zaman Fenerbahçe'dir. Dolayısıyla Dinamo Zagreb de bu maçı ciddiye alacaktır. Çok zor bir maç olmasını bekliyorum."
Dalic, Türk takımlarına transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili soru üzerine, adının bu yönde anılmasının kendisini gururlandırdığını söyledi.
Hırvatistan Milli Takımı ile daha iki yıllık sözleşmesi olduğunu belirten Dalic, şu anda tek odaklandığı noktanın milli takım olduğunu kaydetti.
En Çok Okunan Haberler
-
Avrupa Parlamentosu'ndan Selahattin Demirtaş kararı
-
Alevi köylerine kırmızı işaret
-
Mobil büfelerin yasaklanmasına İBB'den ilk açıklama
-
Profesörün kızına adrese teslim kadro
-
Hâkimden ‘özgürlük’ kararı
-
Ekrem İmamoğlu'ndan 'halk ekmek' açıklaması
-
Mansur Yavaş 'EYT' sözünü tuttu
-
Bakanlıktan mobil ekmek büfelerine yasak
-
Öldürülürsek sorumluluları Bahçeli ve Soylu
-
‘Asrın projesi’ne 1 milyar TL kaynak daha!
Video Haberler
-
Uyarıda bulunan gaziye, baba oğuldan darp kamerada
-
Otelde kadın cinayeti! Şüphelinin kaçış anı kamerada
-
Avukatlar ile polis arasında tarafsızlık tartışması
-
Ölüme meydan okudular! Nefes kesen anlar
-
İstanbul’da otobüs şoförünü ve oğlunu darbettiler
-
Kılıçdaroğlu, Kamer Genç'i andı
-
Görüntüler sosyal medyada büyük yankı buldu!
-
15 kişilik minibüsten 34 kişi çıktı
-
TRT'ye bizden bir alkış!” diyerek protesto ettiler
-
Yurttaşın 'Cumhurbaşkanlığı' sözlerine yanıt verdi
En Çok Okunan Haberler
-
Avrupa Parlamentosu'ndan Selahattin Demirtaş kararı
-
Alevi köylerine kırmızı işaret
-
Mobil büfelerin yasaklanmasına İBB'den ilk açıklama
-
Profesörün kızına adrese teslim kadro
-
Hâkimden ‘özgürlük’ kararı
-
Ekrem İmamoğlu'ndan 'halk ekmek' açıklaması
-
Mansur Yavaş 'EYT' sözünü tuttu
-
Bakanlıktan mobil ekmek büfelerine yasak
-
Öldürülürsek sorumluluları Bahçeli ve Soylu
-
‘Asrın projesi’ne 1 milyar TL kaynak daha!