Volkan'ın akıbeti ne olacak?

Kazakistan'la oynanan milli maçta sahayı terk eden ve o günden beri milli formayı giyemeyen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in EURO 2016 öncesi kadroya alınıp alınmayacağı belirsizliğini koruyor

Yayınlanma: 26.12.2015 - 10:07
Abone Ol google-news

Fransa’da yapılacak EURO 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde A Millilerimiz çok önemli bir sınav verecek. Grubumuzda İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan var. Tabii ki kolay değil ancak bugünlere nasıl zorlu engelleri aşarak geldiysek Fransa’da da bir sürpriz yapabiliriz.

Fatih Terim zoru hep sevmiştir. Kadromuz iyi, Terim’in elemelerde başarılı olmasının en büyük nedenlerinden birisi de takımın yaş ortalamasını aşağıya çekmesi. (Kaan Ayhan 21, Ozan Tufan 20, Emre Taşdemir 20, Okay Yokuşlu 21 Çağlar Söyüncü 19...)

Liglerin bitimi mayıs ayının sonlarına doğru, şampiyonanın startı ise 10 Haziran. O güne kadar Fatih Terim futbolcuların durumunu etüt edecek, hocalarıyla konuşacak, sakatlıklara bakacak ve son sözünü söyleyecek.

Kale ne olacak? Şu anda milli takımın birinci kalecisi Volkan Babacan, ikinci kalecisi Mert Günok. Volkan Demirel bildiğiniz gibi Arena’da oynanan Kazakistan maçı öncesi taraftarların küfürlü tepkisi üzerine sahayı terk ederek soyunma odasının yolunu tutmuştu. Futbolcunun haklı olduğu durumlar vardı ancak bir milli kaleci ne olursa olsun kulaklarını tıkayıp maça konsantre olmalıydı. Volkan o gün maçın önüne geçti. Bazılarımız eleştirdi, bazılarımız hareketini doğru buldu. Bugüne baktığımızda Volkan Demirel hâlâ Türkiye’nin en iyi kalecisi. Bu sezon istikrarlı. Diğer Volkan da başarılı.

Grup maçlarını bu kalecimizle tamamladık, biliyorsunuz geçmişte ikisi beraber Fenerbahçe kalesini korumuşlardı. Volkan Demirel kaldı, Volkan Babacan şimdi Başakşehir’de. Peki Fatih Terim’in kararı ne yönde olacak, işte asıl merak edilen konu bu. Hoca, Volkan’ı yeniden çağırırsa doğru mu yapmış olacak? Volkan Babacan o zaman küser mi, yoksa çağırmaması daha mı iyi olur? Her biri kafalarda soru işareti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler