Yıldırım: Yargıtay'ın kararını bekleyeceğim

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu toplantısında "Mayıs ayında bırakmıyorum, buradayım" sözlerine açıklık getirdi.

Yayınlanma: 30.01.2016 - 13:34
Abone Ol google-news

Divan Kurulu toplantısında "Mayıs ayında bırakmıyorum, buradayım" diyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, çıkışta basın mensuplarına açıklama yaptı. "Dava bittiği andan itibaren kongre kararı alacağım demiştim" diyen Yıldırım, "Dava ne zaman bitecek? Yargıtay'daki dava bizim lehimize onaylandığı zaman... Bu Mayıs'tan önce olursa Mayıs'ta kongre koyarız. Ama Mayıs'tan sonra olursa ona göre arkadaşlarla, yöneticilerle konuşuruz camianın istediği döneme koyarız" dedi.

"BEN MAYIS'TA BURADAYIM LAFINI BAŞKA ANLAYIP DA BAŞKA YERLERE ÇEKMEYİN"
"Mayıs'ta buradayım lafını başka anlayıp da başka yerlere çekmeyin" diyen Aziz Yıldırım, şöyle konuştu: "Konuşmayı yaparken herkes Başkanlıkla ilgili bir şey söyleyeceğimi zannedip de , bırakacağımı belirtip de üzülmesinler diye , böyle hissettim diye Divan Üyelerinin huzurunda o cümleyi kullandım. Oradan hemen çekiyorsunuz bir şey , onu koyuyorsunuz. Tekrar söylüyorum ne zaman Yargıtay lehimize onaylar o zaman biz de kongre kararı almış oluruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler