Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 42,48
Euro 49,41
Sterlin 56,53
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.745,99
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı
Zekeriya Kaya kimdir? Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya kaç yaşında, nereli? Zekeriya Kaya kimdir? Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya kaç yaşında, nereli? 28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ardından yeniden göreve gelen Erdoğan, yeni kabineyi açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre yeni bakan yardımcılarının kimler olduğu belli oldu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya oldu. Yurttaşlar, Zekeriya Kaya hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Zekeriya Kaya kimdir? Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya kaç yaşında, nereli?
Osman Çelik kimdir? Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Çelik kaç yaşında, nereli? Osman Çelik kimdir? Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Çelik kaç yaşında, nereli? 28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ardından yeniden göreve gelen Erdoğan, yeni kabineyi açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre yeni bakan yardımcılarının kimler olduğu belli oldu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Çelik oldu. Yurttaşlar, Osman Çelik hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Osman Çelik kimdir? Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Çelik kaç yaşında, nereli?
İsmail İlhan Hatipoğlu kimdir? Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı İsmail İlhan Hatipoğlu kaç yaşında, nereli? İsmail İlhan Hatipoğlu kimdir? Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı İsmail İlhan Hatipoğlu kaç yaşında, nereli? 28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ardından yeniden göreve gelen Erdoğan, yeni kabineyi açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre yeni bakan yardımcılarının kimler olduğu belli oldu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı İsmail İlhan Hatipoğlu oldu. Yurttaşlar, İsmail İlhan Hatipoğlu hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, İsmail İlhan Hatipoğlu kimdir? Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı İsmail İlhan Hatipoğlu kaç yaşında, nereli?
Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur kaç yaşında, nereli? Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur kaç yaşında, nereli? 28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ardından yeniden göreve gelen Erdoğan, yeni kabineyi açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre yeni bakan yardımcılarının kimler olduğu belli oldu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur oldu. Yurttaşlar, Abdullah Erdem Cantimur hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur kaç yaşında, nereli?
Ek bütçe bekleniyor Ek bütçe bekleniyor 1 Ocak’ta yürürlüğe giren bütçede açık öngörüsü 659.4 milyar liraydı. Depremin büyük etkisi yanında seçim öncesi harcamalar, KKM gibi uygulamalarla bu açık katlanacak.
Bakan yardımcısından kiradan yakınan esnafa: Bakan yardımcısından kiradan yakınan esnafa: Niğde'ye gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, esnafı da ziyaret etti. Gürcan'ın “Nasılsınız iyi misiniz işleriniz nasıl” diye sorduğu esnaf, "Kiraları arttırmasalar yüzde 100 de yapmasalar iyi olacağız, bugün kiramız arttı moralimiz düşük" karşılığını verdi. Bakan Yardımcısı Gürcan ise "İnşallah mülk sahibi olun. Bak ben size öyle dua edeyim kiralar düşük olsun diye değil inşallah mülkünü alırsınız. O da olur Allah yardımcınız olsun” dedi.
Darphane Altın Sertifikası borsada işleme açıldı Darphane Altın Sertifikası borsada işleme açıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü (Darphane) tarafından ihraç edilen Darphane Altın Sertifikası, Borsa İstanbul'da gerçekleştirilen gong töreniyle ALTIN.S1 kodu ile Emtia Pazarı'nda işlem görmeye başladı.
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan: Enflasyonda düşüşü şubattan itibaren göreceğiz Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan: Enflasyonda düşüşü şubattan itibaren göreceğiz Yeni ekonomi modelinin sonuçlarından birisi olan yüksek enflasyonun, düşüş eğilimine gireceğine dair iktidar kanadından telkinler gelmeye devam ediyor. Yapılan açıklamalarda her defasında farklı tarihler verilirken Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı yeni tarihi açıkladı. Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, enflasyonda şu anda yatay seyre geçildiğini belirterek, "Gelecek yılın şubat ayından itibaren düşüşlerin yaşanacağını hep beraber göreceğiz" dedi.
Bakan Yardımcısı Elitaş, ABD'li mevkidaşı ile görüştü Bakan Yardımcısı Elitaş, ABD'li mevkidaşı ile görüştü Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş ile ABD Hazine Bakan Yardımcısı Wally Adeyemo arasında gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, Türkiye ve ABD arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik adımların ele alındığı bildirildi.
Bakan Yardımcısı Gürcan konuştu Bakan Yardımcısı Gürcan konuştu Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Ukrayna ve Rusya krizinden dolayı doğal gazla ilgili tüm Avrupa'da büyük bir endişe olduğunu hatırlatarak, Türkiye'de doğal gazla ilgili bir krizin beklenmediğini kaydetti.
Türkiye ve ABD Hazine bakan yardımcıları mali suçlarla mücadelede işbirliğini görüştü Türkiye ve ABD Hazine bakan yardımcıları mali suçlarla mücadelede işbirliğini görüştü Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, ABD Hazine Bakan Yardımcısı Wally Adeyemo ile iki ülke arasındaki mali suçlarla mücadele konusundaki teknik ve ekonomik işbirliği, küresel ekonomik gelişmeler, dünyada yükselen enflasyon ve fiyat stabilizasyonu için birlikte atılabilecek adımları görüştü.
İktisatçılar ekonomiyle ilgili yeni adımları yorumladı: İktisatçılar ekonomiyle ilgili yeni adımları yorumladı: İktidar ekonomide bir dizi düzenlemeyi art arda açıkladı. Buna göre, “gelire endeksli senet” uygulamaya geçti. Kredide taksit sayısı azaldı, kredi kartında asgari ödeme tutarı yükseldi. Halka arzlarda yabancıya satışta ücret indirimi yapıldı. Açıklamadan sonra biraz gerileyen dolar, dün sabah yine eski seviyesine döndü. İktisatçı Prof. Dr. Aziz Konukman, “Model buysa bütün önlemler zenginlere dönük olacak” derken Prof. Dr. Yalçın Karatepe, “Vatandaş niye döviz bozdursun? Getirisi daha yüksek olanı deneyimliyor. Bu düzenlemelerle çözüm olmaz. İktidarın gerçeklikle bağı kopmuş” değerlendirmesinde bulundu.

En Çok Okunanlar

Otoyolda facia: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Otoyolda facia: Çok sayıda ölü ve yaralı var Osmanıye'nin Bahçe ilçesinde yolcu otobüsünün aynı yönde seyreden TIR'a çarptığı kazada 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.
DEM'li ismin o sözleri yandaşın Ankara şefini kızdırdı
DEM'li ismin o sözleri yandaşın Ankara şefini kızdırdı AKP'nin "Terörsüz Türkiye" sürecini iktidar kaygısı ve seçim hesabıyla yürüttüğünü söyleyen DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Koçyiğit'e AKP'ye yakın Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu'ndan sert bir tepki geldi.
Gericiler istedi, iki isim tutuklandı
Gericiler istedi, iki isim tutuklandı Şişli'de İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde sergilenen bir heykelin gerici çevrelerce hedef gösterilmesi üzerine, heykeli yapan ve sergileyenler "halkı kin ve düşmanlığa sevk ettikleri" gerekçesiyle gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat Katfar (45) ile Asil Efe Işın (34), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Soruşturmada yeni gelişme!
Soruşturmada yeni gelişme! İstanbul'da uyuşturucu soruşturması kapsamında spikerler Meltem Acet, Ela Rümeysa Cebeci ve Hande Sarıoğlu, adliyedeki ifadelerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Üç spiker, ifadeleri ve alınan kan örnekleri ardından serbest bırakıldı.
Naci Görür'den kritik uyarı!
Naci Görür'den kritik uyarı! Deprem gündeminin sakinleştiği dönemlerin en riskli zamanlar olduğunu belirten Prof. Dr. Naci Görür, “Bugünlerde depremler pek olmuyor ve konuşulmuyor. İşte böyle zamanlar tam deprem konuşulacak ve önlem alınacak zamanlar. Deprem ebedi ve ezeli. Bırakın ‘olacak mı, olmayacak mı?’ diye sormayı. Ülkemizin çoğu yerinde deprem olur, olursa felaket olur” dedi.
Dilek İmamoğlu'ndan TRT açıklaması
Dilek İmamoğlu'ndan TRT açıklaması Tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu, "Mahkeme süreci TRT’den canlı yayınlanana kadar susmayacağız!" açıklamasında bulundu.
Washington'da tarihi rota değişikliği
Washington'da tarihi rota değişikliği ABD Başkanı Donald Trump’ın Cuma günü açıkladığı yeni Ulusal Güvenlik Stratejisi, Washington’un dış politikasında köklü bir değişime işaret ediyor.
TRT tepki çeken haberini sildi
TRT tepki çeken haberini sildi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın tepki gösterdiği "Başkenti yine susuz günler bekliyor" başlıklı haber, TRT Haber tarafından silindi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye