Mardin'de acı olay: Otomobilin çarptığı kadın kurtarılamadı
Mardin'de, yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Fatma Demir, hayatını kaybetti.
2 çocuğu hayattan koparmıştı: Mardin'deki kazada sürücü için karar verildi
Mardin'de yaya geçidinde hız yaptığı otomobiliyle çarptığı İbrahim Halil Bumanhan (10) ile Orhan Kemal Duva'nın (11) ölümüne neden olan Nurullah Çiçek, yargılandığı davada 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Mardin'de otomobil tarlaya devrildi: Yaralılar var...
Mardin’de tarlaya devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
1'i avukat 4 kişi yaralanmıştı
Mardin'de duruşma çıkışı adliye önünde 1'i avukat 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Mardin'de faciadan dönüldü! Hafif ticari araç devrildi: 1 yaralı
Mardin’de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç bariyerlere çarpıp devrildi. Kazada araç sürücüsü yaralandı.
Mardin'de TIR'ın çarptığı 60 yaşındaki kadın öldü
Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde TIR'ın çarpması sonucu 60 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.
Kayıp olarak aranıyordu: Cesedi bulundu
Mardin'in Nusaybin ilçesinde, dünden bu yana kayıp olarak aranan Sabri Kıran’ın (41), silahla vurulmuş halde cesedi bulundu.
4’üncü kattan düşen asansördeki 3 kişi yaralandı
Mardin’in Artuklu ilçesinde bir binanın 4’üncü katından düşen asansördeki 1’i çocuk, 3 kişi yaralandı.
Mardin’de devrilen traktör ikiye bölündü: 3 yaralı
Mardin’in Artuklu ilçesinde kontrolden çıkarak devrilen ve ikiye bölünen traktördeki 3 kişi yaralandı.
Mardin'de acı olay: Traktörden düşen 6 yaşındaki Muhammed Ensar öldü
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde babasının kullandığı traktörden düşen Muhammed Ensar Demir (6), hayatını kaybetti.
Kamyonetin çarptığı 5 yaşındaki Emin ağır yaralandı: Sürücü kaçtı
Mardin'de yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı Emin B. (5), ağır yaralandı. Sürücü, olay yerinden kaçtı, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Mardin'de 'muhtar adaylığı' kavgasında yeni görüntüler
Mardin'de, aileler arasındaki 'muhtar adaylığı' kavgasının yeni görüntüleri ortaya çıktı.
Hemşirenin çağırdığı bir grup, sağlık çalışanlarını darbetti!
Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meslektaşlarıyla tartışan hemşire T.B.'nin çağırdığı 8 kişi, 5 sağlık çalışanını darbetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 9 şüpheliden 5’i tutuklandı, T.B. ile 3 kişi ise adli kontrolle serbest kaldı.
'Yurttaşlar sağlığıyla bedel ödüyor'
Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “havalandırma” sistemi bozuldu. Hastane yönetimi, arızanın giderilmesi için Hazine ve Maliye Bakanlığı ödenek isteminde bulundu. Ancak bakanlık, hastanenin sistem arızasının giderilmesi istemine “ödenek yetersizliği” nedeniyle olumsuz yanıt verdi. Genel Sağlık-İş Başkanı Derya Uğur, havalandırma sistemi devre dışı kaldığı için yurttaşların hastane enfeksiyonuna açık hale geldiğine dikkat çekerek “Yurttaş, kötü ekonominin bedelini sağlığıyla ödüyor” dedi.