Cheesecake’in en farklı hali: San sebastian
İspanya’nın Bask bölgesinden dünyaya yayılan san sebastian cheesecake, kremamsı dokusu ve üzerindeki karamelize yanık görüntüsüyle tatlı severlerin gözdesi oldu. Peki, cheesecake’in en farklı hali olan bu tatlı nasıl yapılır? İşte san sebastian tarifi...
Pastane usulü: San sebastian cheesecake tarifi
İspanya’nın ünlü tatlısı San Sebastian Cheesecake, karamelize üst yüzeyi ve kremamsı iç dokusuyla pastanelerdeki lezzeti evinize taşıyor. Fırından çıktığında hafifçe yanmış üst yüzeyi, ona eşsiz bir aroma katıyor. İşte, san sebastian cheesecake tarifi...
Az malzemeyle büyük lezzet: Orijinal San Sebastian Cheesecake tarifi...
Dışı karamelize, içi ise akışkan ve hafif yanık dokusuyla klasik cheesecake’ten ayrılan bu tarif, az malzemeyle maksimum lezzet sunuyor. İşte tüm püf noktalarıyla birlikte orijinal San Sebastian cheesecake tarifi...
Tatlı krizlerine iyi gelecek tarif: Pratik San Sebastian tarifi...
Cheesecake sevenleri mutlu edecek, lezzet arayanlara ise unutulmaz bir tat deneyimi yaşatacak olan pratik San Sebastian Cheesecake tarifi...
Tatlı tutkunlarının favorisi: San Sebastian Cheesecake
Basit malzemelerle hazırlanan ve her lokmasında lezzetiyle sizi mest edecek olan San Sebastian Cheesecake tarifi, evde kolayca yapabileceğiniz bir tatlı alternatifi sunuyor.
San Sebastian Cheesecake nasıl yapılır? Enfes lezzetiyle San Sebastian Cheesecake tarifi
Son zamanlarda birçok insan tarafından İspanya'nın meşhur tatlısı San Sebastian'ın nasıl yapıldığı oldukça çok merak ediliyor. Peki San Sebastian nasıl yapılır? İşte San Sebastian tarifi...
San Sebastian Cheesecake tarifi ve püf noktaları
İspanya’nın meşhur kenti San Sebastian’da ‘La Vina’ adlı bir restorandan çıkıp ünü tüm dünyaya yayıldı. Yanık cheesecake olarak da bilinen hem kıvamıyla, hem lezzetiyle herkesin beğenisini kazandı. Günümüzde hemen her mekanda kahvemizin eşlikçisi.
İspanyol gazetesinden dikkat çeken yorum
Bask kökenli 'San Sebastian' tatlısının orijinal tarifinin sahibi, Türkiye'deki modayı El País'e yorumladı. Gazetede "Bask cheesecake'i Türkiye'yi kasıp kavuruyor" başlığına yer verildi. San Sebastian cheesecake için krem peynir, krema, un, yumurta ve şeker gerekiyor.