Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
33°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
USD 40,42
EUR 46,93
GBP 54,22
BTC 4.306.794,30
gram-altin 4.337,32
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Yurtdışı çıkış harcı
Yurtdışı çıkış harcı ne zaman zamlanacak? Yurtdışı çıkış harcı ne kadar oldu? Yurtdışı çıkış harcı ne zaman zamlanacak? Yurtdışı çıkış harcı ne kadar oldu? Vergi kanunları ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun 2 Ağustos’ta Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi ve bu kapsamda; 150 lira olan yurt dışı harcı 500 liraya çıkarıldı. Peki, Yurtdışı çıkış harcı ne zaman zamlanacak? Yurtdışı çıkış harcı ne kadar oldu?
Yurtdışı çıkış harcı zamlandı Yurtdışı çıkış harcı zamlandı Dış hat uçuşuyla yurtdışına gidecek Türk vatandaşı olan yolcular, bu gece saat 00.00'dan itibaren yurt dışı çıkış harç pulu için 500 lira ödeyecek.
AKP, yurtdışı çıkış harcına iki yılda 10 kat zam yaptı AKP, yurtdışı çıkış harcına iki yılda 10 kat zam yaptı AKP’nin sözde vergide adalet ve etkinliği artırmayı amaçlayan “vergi paketi yasa teklifi”nden adalet çıkmadı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülerek kabul edilen teklifte yurtdışı çıkış harcının 150 liradan 500 liraya çıkarılması ve harcın miktarının her yıl yeniden değerleme oranına göre artması kararlaştırıldı.
Yurtdışı çıkış harcı 500 lira Yurtdışı çıkış harcı 500 lira En düşük emekli maaşı olan 10 bin liraya, 1500 lira eklenerek 12 bin 500 liraya yükseltilmesini ve yurtdışı çıkış harcının 150 liradan 500 liraya çıkarılmasını öngören teklifte adalet çıkmadı.
Yurtdışına çıkış harcı 500 TL oldu Yurtdışına çıkış harcı 500 TL oldu Yurtdışını çıkış harcı 500 lira olacak ve her yıl yeniden değerleme oranında artırılacak.
Son dakika... Yurtdışı çıkış harcına zam geldi Son dakika... Yurtdışı çıkış harcına zam geldi Son dakika haberi... AKP Meclis Grubu Başkanı Abdullah Güler, yurtdışı çıkış harcına zam geldiğini açıkladı. Buna göre, yurtdışı çıkış harcı 150 TL'den 500 liraya yükseldi.
Yurtdışı çıkış harcında AKP'nin istediği rakam belli oldu Yurtdışı çıkış harcında AKP'nin istediği rakam belli oldu
İktidarın yurtdışı çıkış harcını 1500 TL’ye çıkarmak istemesine tepki: Anayasaya aykırı İktidarın yurtdışı çıkış harcını 1500 TL’ye çıkarmak istemesine tepki: Anayasaya aykırı Acar, böyle bir ücretlendirme için devletin temel bir anayasal gayesinin olmadığını belirterek “Ekonomiyi kötü yapanların, ekonomiyi toparlamak için vatandaşın sırtına yük bindirmesi anayasaya aykırı bir uygulamadır” dedi.
Yurtdışı çıkış harcı geçerlilik süresi ne kadar? Yurtdışı çıkış harcı zamlı fiyatı ne kadar olacak? Yurtdışı çıkış harcı geçerlilik süresi ne kadar? Yurtdışı çıkış harcı zamlı fiyatı ne kadar olacak? Türkiye’de yurtdışı çıkış harcı zam tartışmaları sürüyor. GİB'den konuyla ilgili bir açıklama geldi. Peki, Yurtdışı çıkış harcı geçerlilik süresi ne kadar? Yurtdışı çıkış harcı zamlı fiyatı ne kadar olacak?
Zamdan kaçmaya fırsat yok! Zamdan kaçmaya fırsat yok! Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), yurttaşların yurtdışına çıkış harcına yönelik spekülatif haberler nedeniyle mağdur olmamaları için uyarıda bulundu.
Yurtdışı çıkış harcı nedir? 2024 Yurtdışı çıkış harcı ne kadar? Yurtdışı çıkış harcına ne kadar zam gelecek? Yurtdışı çıkış harcı nedir? 2024 Yurtdışı çıkış harcı ne kadar? Yurtdışı çıkış harcına ne kadar zam gelecek? Yurtdışı çıkış harcına zam geleceği iddia ediliyor. Peki, Yurtdışı çıkış harcı nedir? 2024 Yurtdışı çıkış harcı ne kadar?

En Çok Okunanlar

Felaketin sorumlusu ortaya çıktı!
Felaketin sorumlusu ortaya çıktı! İzmir İtfaiyesi'nin raporuyla; 29 Haziran’da Menderes’te başlayıp Seferihisar’a sıçrayan yangının, zeytinlikten geçen alçak gerilim hattındaki kısa devre sonucu çıkan kıvılcımların kuru otları tutuşturmasıyla başladığı ortaya çıktı. Benzer şekilde Ödemiş ve Çeşme’deki yangınların da elektrik hatlarından çıktığı aktarıldı.
Özel temsilci duyurdu: 'Türkiye de destekliyor'
Özel temsilci duyurdu: 'Türkiye de destekliyor' ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi ve Ankara Büyükelçisi Tom Barrack, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile HTŞ'nin kontrolündeki Suriye güçlerinin Türkiye, Ürdün ve komşuları tarafından benimsenen bir ateşkes anlaşmasına vardıklarını açıkladı.
İmamoğlu'ndan o görüntülere sert tepki!
İmamoğlu'ndan o görüntülere sert tepki! Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın mahkumlar koğuşu penceresinde, annesi Gülseren Çalık'ın ise hastanenin önündeki görüntüsünü paylaşan Ekrem İmamoğlu "Bu görevleri yerine getiren muhterislere sesleniyorum: Bir araba modeli ile hatırlanan döneme mi özendiniz? İşkenceyi, zalimliği yaparken faili meçhul dönemlerinden mi ilham aldınız?" dedi.
Altan Öymen hayatını kaybetti
Altan Öymen hayatını kaybetti CHP'nin 5'inci Genel Başkanı ve gazetemiz yazarlarından Altan Öymen 93 yaşında hayatını kaybetti.
'Türk milliyetçiliğine ve Türk devletine ihanet'
'Türk milliyetçiliğine ve Türk devletine ihanet' "Terörsüz Türkiye" denilen süreçle ilgili Meclis'te kurulan komisyona üye vermeyeceğini duyuran İYİ Parti'ye MHP'den sert bir tepki geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "İP, kendisini milliyetçi gibi göstererek Türk milliyetçiliğine ve Türk devletine ihanet etmektedir" dedi.
Tuncer Bakırhan'dan 'süreç' çağrısı
Tuncer Bakırhan'dan 'süreç' çağrısı DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisiyle ilgili "ittifak" tartışmaları üzerine "Kim nereden çıkarıyor bizim birilerine eklemleneceğimizi, birilerinin siyasetini destekleyeceğimizi?" dedi. CHP'ye de "süreç"le ilgili olarak seslenen Bakırhan "Masada Cumhuriyet Halk Partisi olursa belki de İmamoğlu dışarıda olacak. Belki de bütün siyasi tutsaklar dışarıda olacak" dedi.
'Sokağın gerçeklerinden kopuk bir siyasi partinin büyümesi imkansızdır'
'Sokağın gerçeklerinden kopuk bir siyasi partinin büyümesi imkansızdır' İstanbul Milletvekilleri Selim Temurci ve İsa Mesih Şahin yaptıkları ortak açıklamayla Gelecek Partisi'nden istifa ettiklerini duyurdu. Açıklamada, "Sokağın gerçeklerinden kopuk bir siyasi partinin büyümesi imkansızdır. 'Küçük olsun, benim olsun' anlayışından Türkiye'nin ihtiyaç duyacağı duyduğu bir siyaset çıkmaz" ifadeleri yer alırken, "Siyasi mücadelemiz yol arkadaşlarımızla birlikte gerçekçi zeminlerde sonuna kadar sürecektir" denildi.
YKS sonuçları açıklandı!
YKS sonuçları açıklandı! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 21-22 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2025-YKS) sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı, "Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih süreci başlıyor. 2025-YKS tercih işlemleri, 30 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek" açıklamasında bulundu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye