Ali İsmet Ural

Burak, Yekta, Riera

08 Kasım 2012 Perşembe

CLUJ-NAPOCA - Ne Burakmış be kardeşim. Takım oynadı ona çalıştı o da golleri attı. Gecenin adamı oldu. Bu arada mükemmel oynayan Yekta ve Rierayı da gölgede bıraktı o ayrı. Aferin ona. Galatasaray dün gece Avrupada Ben de varım henüz nefesim tükenmedi diyebiliyorsa takım oyununa borçlu bunu. Herkes birbirinin açığını kapadı ve mutlu sona ulaşıldı.

\n

Bir maçın oynanmadan önce analizi ancak bu kadar net yapılırdı heralde. D Smartta maç önü yayınında belittiğimiz önemli notlar tek tek yaşandı dün gece.

\n

Bir kez de G.Saray öne geçsin o zaman neler olacak görelim dedik, oldu. Burak akıllı kafası ile öne geçirdi takımını. Cluj o zaman öne çıkacak gol isteyecek ve G.Saray bu süreçte bol pasla onları bozabilecek güce sahip dedik, o da oldu. Yekta sahadaki bir çok Avrupa kıdemlisi arkadaşından daha Avrupalı oynadı. Buz adam gibiydi. No stres, yes kontrol, yes pas. Ya Riera! 10 numara işler yaptı. Takımı öndeyken nasıl oynanır nasıl savunma yapılır örnekleri verdi adeta. Umut çok koştu. Bu arada Bastos yedek ama geriye düşerlerse oyunda olur dedik. Ondan da önce Sepsi sakatlanınca girdi oyuna. G.Saray soyunma odasına önde girerse Cluj daha fazla riskli bir 2. yarı oynar dedik. Öyle de oldu. Gol için baskılı oynadılar 53te buldular. Ve tekrar başa döndük. Kapanan ve kontrollü oynamaya çalışan Cluj oldular bir anda. Topa sahip olma oranı yüzde 70 G.Saray, yüzde 30 Cluj iken golü haketmişti Sarı - Kırmızılılar. Bu işler böyle gitmemeli o talihsizlik son bulmalıydı. Dedik ya gecenin adamlarının adamı oldu Burak. 61de 2.yi, 74te 3.yü bulup herkesi eve yolladı.

\n

Fatih Hocaya bir kez daha bravo. Braga deplasmanında söyleyecek sözlerimiz olmalı demişti. Başardı ve haklı çıktı.

\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Fernandao çıkar mı? 28 Ağustos 2015
Volkan Demirel 24 Ağustos 2015
Sorumsuz Caner 21 Ağustos 2015

Günün Köşe Yazıları