Çakır'danİyi Yönetim

11 Eylül 2011 Pazar
\n\n\n

Geçen sezonun da ilkyarısındaki Eskişehirspor-Beşiktaş maçını yönetip Gutiye gösterdiği kırmızı kart ile eleştirilere maruz kalan Bünyamin Gezer dün akşamki mücadeleye çıkarken tedirgin bir görüntü içindeydi ve disiplin uygulamalarında bazı önemli hatalar yaptı.

\n

Oyunun ilkyarısında topla ilerleyen rakibinin arkadan bilerek ve sakatlayıcı bir şekilde tendonuna basan Beşiktaşlı Quaresmayı kırmızı kartla maç dışı bırakması gereken hakem Portekizli’ye sarı kart gösterip hata yaptı.

\n

Ayrıca sarısı bulunan Quaresmanın rakibine yönelik sarı kartı gerektiren bir başka hareketinde de bu oyuncuyu bu oyuncuyu ihraç edemeyip bir hata daha yaparak notunu düşürdü.

\n

Günün bir diğer önemli maçını yöneten Cüneyt Çakır ise yurtdışındaki başarılı performansını bu karşılaşmaya da taşıyıp lige de iyi bir başlangıç yaptı. Oyunun ilkyarısında Trabzonsporlu rakibine arkadan sakatlayıcı bir şekilde ayaklarıyla müdahalede bulunan Manisasporlu Isaace gösterdiği kırmızı kart doğruydu. Manisasporun golü öncesinde ofsayt yoktu ve yardımcı hakem Bahattin Duranın devam kararı doğruydu.

\n\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Yeter Artık Zekeriya Alp! 27 Aralık 2012
Tuhaf Yönetim 24 Aralık 2012

Günün Köşe Yazıları