Boğaz tarihi vuruşa hazırlanıyor

Dünyaca ünlü golf oyuncusu Tiger Woods tarihi vuruş için İstanbul'a geliyor. Wood Boğaziçi Köprüsü'nde Asya'dan Avrupa'ya atış yapacak.

Yayınlanma: 04.11.2013 - 23:48
Abone Ol google-news

"Turkish Airlines Open 2013" Golf Turnuvası, 7-10 Kasım günlerinde Serik'in Belek beldesinde düzenlenecek. 7 milyon dolar ödüllü turnuvada aralarında dünyaca ünlü golf oyuncusu Tiger Woods'un da yer aldığı 78 profesyonel mücadele edecek.

PGA European Tour'un final serisinin 3. ayağı olan ve Türk Hava Yolları (THY) ana sponsorluğunda "Turkish Airlines Open 2013" adıyla düzenlenen turnuva, Belek'teki The Montgomerie Maxx Royal Otel tesislerinde gerçekleştirilecek.

Geçen yıl Antalya'da düzenlenen Turkish Airlines World Golf Final'a da katılan ve 14 kez "major şampiyon" olan ünlü golfçü Tiger Woods'un da yer alacağı turnuvada, 78 profesyonel mücadele verecek.

THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, başlıca turizm ve golf destinasyonları arasındaki Türkiye'nin itibarını artıracak turnuvanın Türkiye'deki golf severlere de harika bir hafta yaşatacağını belirtti. Çizmecioğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türk Hava Yolları, 2013 yılında sadece profesyonel golf ile yetinmiyor, ayrıca, dünyanın 12 farklı şehrinde gerçekleşecek amatör bir golf etkinliği olan Turkish Airlines World Golf Cup Grand Final'ı da hayata geçiriyor. Söz konusu turnuvanın önümüzdeki yıl 24 şehirde oynanması planlanıyor. Şu ana dek Dubai, Singapur, Tokyo ve Seul'de gerçekleştirilen turnuvalar, Pekin, New York, Moskova, Milano, Frankfurt, Paris, Delhi ve Londra ile devam ediyor."

Çizmecioğlu, turnuva için Türkiye'ye gelecek Tiger Woods'un Boğaz Köprüsü üzerinde bir vuruş yaparak tarihe geçeceğini kaydettiği açıklamasında, "Dünyanın en iyi golf oyuncusu unvanına sahip Woods, iki kıtayı birbirine bağlayan ikonik Boğaziçi Köprüsü üzerinde doğudan batıya golf atışı yapan yegane golf oyuncusu olarak tarihe geçiyor" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, Antalya'da düzenlencek turnuva 7 Kasım Perşembe günü başlayacak ve 10 Kasım'daki ödül töreniyle sona erecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler